Νότια Κορέα: Ο δράστης τον πλησίασε για αυτόγραφο – Νέα στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας του Λι Τζε-Μιουνγκ

Νότια Κορέα: Ο δράστης τον πλησίασε για αυτόγραφο – Νέα στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας του Λι Τζε-Μιουνγκ

Σοκ προκάλεσε στη Νότια Κορέα η απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Λι Τζε-Μιουνγκ. Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος διακομίστηκε σε νοσοκομείο και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη Σεούλ, δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σύμφωνα με κορεατικά ΜΜΕ, ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με την απόπειρα.  Ο δράστης, φορώντας μάσκα, πλησίασε τον 58χρονο πολιτικό ζητώντας του αυτόγραφο. Τότε με μία αστραπιαία κίνηση, όρμησε καρφώνοντάς τον στον λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο.

Διαβάστε επίσης: Νότια Κορέα: Μαχαίρωσαν στον λαιμό τον ηγέτη της αντιπολίτευσης – Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης

«Απαράδεκτη ενέργεια»

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σοκ-γελ εξέφρασε την «έντονη ανησυχία» του μετά την επίθεση με μαχαίρι στην Μπουσάν εναντίον του Λι Τζε-Μιουνγκ, μεταδίδει το νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap επικαλούμενο ανακοίνωση Τύπου των υπηρεσιών του.

«Ο κ. Γιουν υπογράμμισε ότι η κοινωνία μας δεν πρέπει να ανέχεται ποτέ τέτοιου είδους πράξεις βίας, όποιες κι αν είναι οι περιστάσεις», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της κορεατικής κυβέρνησης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter