Ντεμπούτο για το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Ντεμπούτο για το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Το πρώτο cabriolet SUV παρουσιάζεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου) και θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την άνοιξη του 2020.

Το όχημα εξοπλίζεται με μια υψηλής ποιότητας μαλακή οροφή, που αναδιπλώνεται σε μόλις 9δλ. Αυτό είναι εφικτό ακόμα και σε ταχύτητες έως 30 χ.α.ω. Στο εσωτερικό του 2θυρου μοντέλου, οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους υψηλά επίπεδα ευελιξίας και άπλετο χώρο, όπως άπλετο χώρο έχει και αυτός των αποσκευών, που ανέρχεται στα 284 λίτρα.

Αναφορικά με την κινητήρια ονάδα, το προσθιοκίνητο μοντέλο διατίθεται με μοτέρ turbo. Ο Ο τρικύλινδρος 1,0 TSΙ με απόδοση 115 ίππων (ροπή 200 Nm) θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ ο ισχυρότερος τετρακύλινδρος 1.5 TSΙ των 150 ίππων (ροπή 250 Nm) θα διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, επτά σχέσεων.

Οι επιβάτες στο T-Roc Cabriolet μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς χάρη στην πτυσσόμενη προστασία ανατροπής που βρίσκεται πίσω από τα πίσω καθίσματα. Στην περίπτωση υπέρβασης συγκεκριμένης τιμής πλευρικής επιτάχυνσης ή κλίσης του αυτοκινήτου, το σύστημα προστασίας ανατροπής του T-Roc Cabriolet αναπτύσσεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου προς τα πάνω και στο ύψος των πίσω προσκέφαλων.

Επιπλέον, το T-Roc Cabriolet έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας με το ενισχυμένο πλαίσιο παρμπρίζ και πολυάριθμες δομικές τροποποιήσεις, όπως στο κάτω μέρος του πλαισίου, στα πλευρικά πάνελ, στα εγκάρσια στοιχεία και στις πόρτες.

Πηγή: Volkswagen

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter