Ντεμπούτο στη Γενεύη για τη νέα Alfa Romeo Giulietta

Ντεμπούτο στη Γενεύη για τη νέα Alfa Romeo Giulietta

Στην ελβετική πόλη παρουσιάστηκε η νέα Alfa Romeo Giulietta, με το μοντέλο να διατίθεται σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού και με νέους turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Η νέα Giulietta ξεχωρίζει από τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESP) με hill assist, σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης D.N.A., αλλά και ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2. Επίσης, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με έξι αερόσακους, κλιματισμό και σύστημα πολυμέσων.

Στην έκδοση Super, το μοντέλο αναβαθμίζεται με τροχούς 16 ιντσών, διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης και πολλές στιλιστικές λεπτομέρειες εσωτερικού.

Στη Sport, οι τροχοί είναι 17 ινσών και ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι πλευρικές ποδιές και ο πίσω διαχύτης. Εσωτερικά, τα καθίσματα είναι επενδυμένα με ύφασμα Alcantara, τα πεντάλ από αλουμίνιο, με τις κόκκινες ραφές γενικότερα να δίνουν ένα πιο σπορ προφίλ. Το σύστημα πολυμέσων/πλοήγησης UConnect 6,5 ιντσών αναβαθμίζει περαιτέρω την εικόνα του, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η ειδική ρύθμιση της ανάρτησης, ταιριάζει περισσότερο στη δυναμική οδήγηση της έκδοσης.

Από εκεί και πέρα, η έκδοση Executive είναι πιο πολυτελής και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect με οθόνη 6,5 ιντσών, ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη, εμπρός και πίσω αισθητήρες στάθμευσης, αυτόματη λειτουργία καθαριστήρων και φώτων και πολλά άλλα.


Τέλος, η κορυφαία έκδοση Veloce εξοπλίζεται με κινητήρα πετρελαίου 2,0 JTDM, ισχύος 170 ίππων. Τα χαρακτηριστικά της είναι δυναμικά και συνδυάζει πολλά στοιχεία των εκδόσεων Sport και Executive.

Αναφορικά με τους κινητήρες, είναι turbo και διατίθενται ο 1,4ΤΒ 120 ίππων με 215Nm ροπή, ο diesel 1,6 JTDM 120 ίππων με 320Nm ροπή και ο diesel 2,0 JTDM 170 ίππων με 350Nm ροπή που εφοδιάζει αποκλειστικά την έκδοση Veloce και συνεργάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT.

Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro6D, με τα έξι συνολικά κιβώτια να είναι μηχανικά ή αυτόματα διπλού συμπλέκτη TCT.

Πηγή: Alfa Romeo

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter