Ντεμπούτο στη Γενεύη για το Aston Martin All-Terrain Concept

Ντεμπούτο στη Γενεύη για το Aston Martin All-Terrain Concept

Η Aston Martin παρουσίασε στη Γενεύη το Lagonda All-Terrain Concept, ένα ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο μπαίνει στην παραγωγή το 2022.

Με το αμάξωμα Shooting Brake, διακρίνεται το στιλ του SUV, που διαθέτει μεγάλους πρόβολους που του προσθέτουν μήκος. Τα τόξα των τροχών ξεχωρίζουν και αυτά, όπως επίσης το χαμηλό παρμπρίζ.

Οι στενοί προβολείς εμπρός, μαζί με τη μεγάλη γρίλια, κάνουν το όχημα να φαίνεται πιο ευπαρουσίαστο και δυναμικό, ενώ τα πλευρά διακρίνονται από τις κάμερες που αντικαθιστούν τους εξωτερικούς καθρέπτες και τις εξαγωγές πίσω από τα φτερά. Εκεί, πάντως, που «πέφτει» το μάτι περισσότερο, είναι στο πίσω μέρος με την απότομη κλίση του. Υπάρχουν φωτιστικά σώματα LED που ενσωματώνονται κατά κάποιον τρόπο.

Διαφορετικά υλικά

Η καμπίνα χωράει τέσσερα άτομα και τα πίσω μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους τα ενσωματωμένα πόμολα. Για ακόμα ευκολότερη είσοδο, ανοίγουν και τμήματα της οροφής. Αυτό που κάνει το Lagonda All-Terrain Concept να ξεχωρίζει, πάντως, εντός, είναι η διαφορετικότητα των υλικών, καθώς το δέρμα και το ξύλο έχουν αντικατασταθεί από κασμίρι και άλλα φυσικά υλικά.

Η μπαταρία του είναι τοποθετημένη στο δάπεδο, με το αυτοκίνητο να εφοδιάζεται με σύστημα αυτόνομης οδήγησης. Για αυτόν τον σκοπό, τα δύο εμπρός καθίσματα μετακινούνται κυκλικά, αλλάζουν θέση και μπορούν μείνουν αντικριστά με τα πίσω, κατά τη διάρκεια μιας πορείας.

Τέλος, οι θυρίδες του εξαερισμού και τα ηχεία είναι ενσωματωμένα και δεν φαίνονται. Το μόνο σημείο που διατηρεί την επαφή του οχήματος με τον οδηγό, είναι το κλειδί, η λειτουργία του οποίου είναι ηλεκτρομαγνητική και εντοπίζεται ανάμεσα στα δύο εμπρός καθίσματα.

Πηγή: Aston Martin

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter