Ντεμπούτο του νέου Nissan sedan στη Σανγκάη

Ντεμπούτο του νέου Nissan sedan στη Σανγκάη

Η Nissan παρουσιάζει στη Σανγκάη (16-25 Απριλίου) το νέο της sedan μοντέλο, όπως επίσης και δύο ηλεκτροκίνητα πρωτότυπα.

Το νέο sedan διαθέτει τα σχεδιαστικά στοιχεία της Nissan και προσφέρει μια σειρά τεχνολογιών που ενσωματώνουν το Nissan Intelligent Mobility, που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του κατασκευαστή για τον τρόπο με τον οποίο κινούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται τα αυτοκίνητα στην κοινωνία.

Από εκεί και πέρα, παρουσιάζεται το πρωτότυπο IMs, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιανουάριο στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής και δημιουργεί μια νέα κατηγορία, αυτή των σπορ sedan. Το όχημα είναι ηλεκτρικό, έχει τοποθετημένη την μπαταρία στο πάτωμά του και ως εκ τούτου, υπάρχει άπλετος χώρος στον θάλαμο των επιβατών. Σε καθεστώς αυτόνομης οδήγησης, διαθέτει λειτουργία hands-free.

Τέλος, παρουσιάζεται ακόμα ένα πρωτότυπο, το οποίο είναι το IMQ crossover, εξοπλισμένο με την τεχνολογία e-POWER. Κινείται από ένα ηλεκτρικό σύστημα και έναν βενζινοκινητήρα και επειδή οι τροχοί κινούνται αποκλειστικά από τα ηλεκτρικά μοτέρ, η απόδοση είναι εφάμιλλη ενός πλήρως ηλεκτρικού οχήματος.

Πηγή: Nissan

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter