Ντισνεϊκές πριγκίπισσες και «Ευτυχία»

Ντισνεϊκές πριγκίπισσες και «Ευτυχία»

Παλιές και νέες ταινίες της Disney θα προβάλλονται καθημερινά, μέσα από το νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA Disney Princess, που κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV το Σάββατο 4/4.

 Θα προβληθούν animation και live-action τίτλοι (μεταγλωττισμένοι ή με υπότιτλους), όπως «Cinderella», «Frozen», «Μουλάν», «Ποκαχόντας», «Maleficent», «Βαϊάνα», «Μαλλιά Κουβάρια», «Άριελ» αλλά και 3 προγράμματα αφιερωμένα στις ταινίες «Frozen», «Aladdin» και «Maleficent».

Στα υπόλοιπα κανάλια της COSMOTE TV, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις ταινίες «Dora and the Lost City of Gold (Α’ τηλεοπτική προβολή – Σάββατο 4/4, 21.00), «O Βασιλιάς των Λιονταριών 3: Χακούνα Ματάτα» (The Lion King 1 ½) (Σάββατο 11/4, 17.40), «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών ΙΙ: Το βασίλειο του Σίμπα» (The Lion King II: Simba’s Pride) (Σάββατο 11/4, 19.00), «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας» (Σάββατο 18/4, 19.00) «Dino Time» (Α’ τηλεοπτική προβολή – Σάββατο 25/4, 19.00) και «The Parent Trap» (Σάββατο 25/4, 21.00) κ.α.

Το μεγάλο γεγονός του Απριλίου όμως δεν είναι άλλο από την πρεμιέρα της πιο πετυχημένης ελληνικής ταινίας για την τρέχουσα σεζόν ελληνικής ταινίας, της «Ευτυχίας» πού είδαν στις αίθουσες περισσότεροι από 900.000 θεατές. 

Γεγονότα από τη ζωή και την καριέρα της μεγάλης Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές ανήμερα του Πάσχα (Κυριακή 19/4), στην ταινία του Άγγελου Φραντζή («Ακίνητο Ποτάμι», «Σύμπτωμα», «Polaroid»), που ακολουθεί τη ζωή της ασυμβίβαστης Παπαγιανοπούλου από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δυο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία μεγάλων μουσικών επιτυχιών που την καθιέρωσαν στο ελληνικό, λαϊκό τραγούδι. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Κάτια Γκουλιώνη, Θάνος Τοκάκης, Κατερίνα Διδασκάλου, Ντίνα Μιχαηλίδου κ.α.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter