Ντογιάκος στη Βουλή: «Δεν ξέρω τίποτα» για την έρευνα του σκανδάλου των υποκλοπών

Ντογιάκος στη Βουλή: «Δεν ξέρω τίποτα» για την έρευνα του σκανδάλου των υποκλοπών

Τη Βουλή επισκέφτηκε ο τέως -πλέον- Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ακρόασης στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την ακρόαση των υποψηφίων για τον/την αντικαταστάτη του στο ανώτατο εισαγγελικό αξίωμα.

Δείτε επίσης: Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή και ο Ισίδωρος Ντογιάκος έσπευσε να την εκτελέσει

Τον συναντήσαμε στον διάδρομο του Κοινοβουλίου και του θέσαμε την εξής απλή ερώτηση: «Τι γίνεται με την εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών;». Ωστόσο, ο κ. Ντογιάκος έδωσε μία απάντηση που αν μη τι άλλο μας αιφνιδίασε.

«Δεν ξέρω τίποτα, έχω παραιτηθεί» απάντησε ο μέχρι πρότινος ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της χώρας για το πολύκροτο σκάνδαλο παρακολούθησης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, υπουργών, πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων και απλών πολιτών.

Όταν επιμείναμε, ρωτώντας τον τι γνώριζε πριν παραιτηθεί, εκείνος επέμεινε στο ίδιο μοτίβο παρά τη σοβαρότητα που ενέχει η συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ στη συνέχεια άνοιξε το βήμα του θέλοντας προφανώς να απομακρυνθεί.

Πέραν της βολικής άγνοιας του τέως Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την πορεία (;) της εισαγγελικής έρευνας, ενδιαφέρον έχει η επίσκεψή του στη Βουλή καθ΄ αυτή, αφού -όπως προαναφέρθηκε- σήμερα αναμένεται η Βουλή να προτείνει στην κυβέρνηση τον/τη διάδοχο του κ. Ντογιάκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter