Ντόναλντ Τραμπ: Πρώτη μέρα της δίκης για τα διαβαθμισμένα έγγραφα – Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το δικαστήριο στο Μαϊάμι

Ντόναλντ Τραμπ: Πρώτη μέρα της δίκης για τα διαβαθμισμένα έγγραφα – Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το δικαστήριο στο Μαϊάμι

Ενώπιον δικαστηρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα θα λογοδοτήσει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αντιμετωπίζοντας 37 ποινικές κατηγορίες για τον χειρισμό απόρρητων εγγράφων μετά την αποχώρησή του από την προεδρία των ΗΠΑ.

Έξω από το κτίριο του δικαστηρίου καταφθάνουν συνεχώς διαδηλωτές – υπέρ και κατά του Τραμπ – με συνθήματα υπέρ και κατά του πρώην προέδρου και υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Ο Τραμπ κάλεσε τους διαδηλωτές να είναι «ειρηνικοί», όμβς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υπάρξουν αναταραχές και επεισόδια. Οι σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ ανησυχούν ότι η συγκέντρωση έξω από το δικαστήριο του Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του πρώην προέδρου θα μπορούσε να μετατραπεί σε βίαιη και να προκαλέσει «καταστροφή».

Aξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη δίκη του Τραμπ φέτος. Τον Απρίλιο, οδηγήθηκε στο Μανχάταν για άλλες ποινικές κατηγορίες που σχετίζονται με τις πληρωμές χρημάτων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Πηγή: CBS, VOA

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Στο Μαϊάμι ο Τραμπ – Σήμερα θα του απαγγελθούν κατηγορίες για τα διαβαθμισμένα έγγραφα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter