Ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα είχε ορκιστεί να «αιματοκυλίσει το σχολείο» – Ποιος είναι ο Νίκολας Κρουζ (Video+Photos)

Ο 19χρονος μακελάρης της Φλόριντα είχε ορκιστεί να «αιματοκυλίσει το σχολείο» – Ποιος είναι ο Νίκολας Κρουζ (Video+Photos)

Ένα διαταραγμένο άτομο, με ψυχολογικά προβλήματα, που σκότωνε και τις κότες των γειτόνων του, φέρεται να είναι ο Νίκολας Κρουζ, ο 19χρονος μακελάρης του Stoneman Douglas High School της Φλόριντα, που έσπειρε τον θάνατο σε 17 μαθητές και καθηγητές, ενώ τραυμάτισε και δεκάδες άλλους, πριν συλληφθεί από τις αρχές.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι ξεκάθαροι. Ο Νίκολας Κρουζ είχε προετοιμάσει την επίθεσή του. Φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα, είχε καπνογόνα και ενεργοποίησε τον συναγερμό για πυρκαγιά ανοίγοντας πυρ αδιακρίτως.

https://www.youtube.com/watch?v=qOw4TdqFU-I

Ο Νίκολας Κρουζ γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 και είχε αποβληθεί από το σχολείο εξαιτίας της κακής διαγωγής του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών του είχε ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με το CNN είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη «New York Post», είχε υποβληθεί σε θεραπεία για να απεξαρτηθεί από τον εθισμό του στη βία και τα όπλα.

Ο Κρουζ είχε κάνει αναρτήσεις στα social media με «πολύ ανησυχητικά» μηνύματα, σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής, με τις αρχές να προσπαθούν τώρα να τα αποκωδικοποιήσουν, ενώ ερευνούν και το ενδεχόμενο να είχε κρύψει βόμβες κοντά στο σχολείο.

Ο Κρουζ είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram ποζάροντας με όπλα και σύμφωνα με έναν συμμαθητή του είχε προειδοποιήσει για την πράξη του, αφού κάποια στιγμή τον είχε ρωτήσει «Τι έχεις;» και εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω, ορκίζομαι στο Θεό ότι θα αιματοκυλίσω αυτό το σχολείο».

Ως έναν «σαλεμένο» ρατσιστή που του άρεσε να σκοτώνει μικρά ζώα, τον περιέγραψε ένας άλλος συμμαθητής του.

«Πολλά παιδιά στο παρελθόν αστειεύονταν ότι αυτός θα είναι που κάποια στιγμή θα αρχίσει τους πυροβολισμούς στο σχολείο. Ήταν σαν να το είχαμε προβλέψει» δήλωσε ο 17χρονος Μάθιου Γουόκερ.

Καθηγητής του Κρουζ δήλωσε στη Miami Herald ότι «πέρυσι μάθαμε ότι του είχε απαγορευθεί να μπαίνει σε σχολεία με τσάντα πλάτης. Υπήρχαν προβλήματα με απειλές που είχε εκτοξεύσει κατά άλλων μαθητών».

Ο Κρουζ, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είχε χάσει τη μητέρα του την 1η Νοεμβρίου από γρίπη που εξελίχθηκε σε πνευμονία, ενώ πριν από αρκετά χρόνια είχε χάσει και τον πατέρα του. Μετά το θάνατό της την φροντίδα των αδελφών Κρουζ ανέλαβε ένας οικογενειακός φίλος ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο σπίτι μιας άλλης φιλικής του οικογένειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter