Ο 3ος Λαϊκός Δρόμος Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα επιστρέφει στις 7 Αυγούστου

Ο 3ος Λαϊκός Δρόμος Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα επιστρέφει στις 7 Αυγούστου

Έρχεται για τρίτη φορά ο 3ος Λαϊκός Δρόμος Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα Καστανιά Μούχα, σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Θεσσαλίας, τη λίμνη Πλαστήρα στις 7 Αυγούστου.

Μετά από τα χρόνια διακοπής, λόγω της πανδημίας, η διοργάνωση έρχεται να κινητοποιήσει δρομείς σε τοπικό και μη επίπεδο και να δώσει το έναυσμα σε άλλες τοπικές διοργανώσεις για να προάγουν το μήνυμα της άθλησης και της υγείας.

Η διοργάνωση θα περιέχει δύο διαδρομές των 10, των 5,5 χιλ και μια διαδρομή των 600 μ για παιδιά. Οι διαδρομές απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους δρομείς, όλων των επιπέδων, καθώς η διοργάνωση θέλει να αναδείξει την πανέμορφη λίμνη και την πόλη της Καρδίτσας σε ολοένα και περισσότερους νομούς. Οι διοργανωτές θέλουν να αξιοποιήσουν την διοργάνωση και να συνδέσουν το δρομικό κίνημα με τον αθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας έτσι τον τόπο τους και τις ομορφιές τους.

Οι διαδρομές διασχίζουν, κατά το μεγαλύτερο μέρος τους, τη λίμνη Πλαστήρα, μια από τις ομορφότερες λίμνες της Ελλάδας. Η λίμνη είναι περιτριγυρισμένη από δάση με καστανιές και έλατα μέσα από τα οποία διέρχονται οι διαδρομές. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομορφιά του φυσικού τοπίου της λίμνης αλλά και της περιοχής. Η συγκεκριμένη περιοχή περιστοιχίζεται από πολλά παραδοσιακά χωριά και προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Επιπλέον, οι επισκέπτες της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρονται από την περιοχή.

Μια συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς– Μούχας «Ο Άγιος Τρύφων» με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και τον Δήμο Καρδίτσας.

Για εγγραφές πατήστε εδώ: https://event.athletopia.com/limniplasthramouhakastania?step=1

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στη σελίδα στο Facebook: Λαϊκός Δρόμος Καστανιάς-Μούχας.

Πηγή: Runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter