Ο Άδωνης Γεωργιάδης εξυμνεί τη μεταγραφή του στη Νέα Δημοκρατία με ανάρτηση στο «Χ»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης εξυμνεί τη μεταγραφή του στη Νέα Δημοκρατία με ανάρτηση στο «Χ»

Μόνο καλά λόγια έχει για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του στο υπουργείο Υγείας σε ανάρτησή του στο «Χ» ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Και γράφει όλα τα καλά που του συνέβησαν από την μεταγραφή του από το ακροδεξιό Λ.Α.Ο.Σ στη Νέα Δημοκρατία, τότε του Αντώνη Σαμαρά.

Εξάλλου βγάζει προφητική και την Ντόρα Μπακογιάννη όταν δεν έπαιρνε στα σοβαρά τους ακροδεξιούς και έλεγε πως «ψάχνουν ψήφους και χρήματα». (Διαβάστε: Όταν η Ντόρα «δεν έπαιρνε στα σοβαρά τους ακροδεξιούς»: Ψάχνουν ψήφους και χρήματα)

Βρήκε την ευκαιρία και κάποτε να πανηγυρίσει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας: «Έχουμε δύο υπουργούς και δυο αρχηγούς»

Αν το καλοσκεφτείς έχουμε εδώ και καιρό κυβερνήσεις συνεργασίας ΛΑ.Ο.Σ και Νέας Δημοκρατίας!

Και τι δεν ξέχασε όλο αυτό το διάστημα ο Άδωνης Γεωργιάδης που από το 2011 που είδε φως και μπήκε μόνον υπουργεία βλέπει.

Βέβαια έβαλε νερό στο κρασί του σε πολλά θέματα. Σταμάτησε την κριτική –εννοείται- προς την Ιερή Οικογένεια. Προς το Ισραήλ επίσης! Άφησε και τα βιβλία και τα νανογιλέκα…

Φόρεσε το κουστούμι του νεοφιλελεύθερου, κράτησε βαθιά την ιδεολογία του και όλα του πήγαν δεξιά, δεξιότατα και επιδεξιότατα!

Γράφει στην ανάρτηση ο πάντα ακροδεξιός Άδωνης, ή «Άδωνις» προς το αρχαϊκότερο:

Πρώτη μου φορά ορκίστηκα Υφυπουργός το Νοέμβριο του 2011. Έκτοτε έχουν περάσει 13 χρόνια ορκίστηκα Υπουργός Υγείας το 2013, Υπουργός Ανάπτυξης το 2019, Υπουργός Εργασίας το 2023 και σήμερα Υπουργός Υγείας εκ νέου. Η συγκίνηση που αισθάνομαι είναι σαν την πρώτη φορά, όμως ειδικά σήμερα, δεν σας κρύβω, ότι συγκινήθηκα με διαφορετικό πιο έντονο τρόπο. Το Υπουργείο Υγείας το λάτρεψα την περασμένη φορά. Έμεινα Υπουργός μόνον έναν χρόνο, αλλά κάναμε τόσα πράγματα σαν να ήμουν δύο πλήρεις θητείες. Ίσως οι δυσκολίες της εποχής (στην καρδιά του Μνημονίου) να με οδήγησαν και μένα σε πιο δύσκολες αποφάσεις, αλλά σήμερα μόλις μπήκα ξανά ως Υπουργός στο Υπουργείο αυτό, με υποδέχθηκαν με τόσο καλή διάθεση όλοι οι υπάλληλοι και τα στελέχη του, που άγγιξαν την καρδιά μου.

Ευχαριστώ πραγματικά τον Πρωθυπουργό @kmitsotakis για την τεράστια εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Γνωρίζω καλά πόσο ο ίδιος προσωπικά ενδιαφέρεται για τα θέματα της Υγείας και αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης που αναλαμβάνω.

Τον ευχαριστώ επίσης για την εξαιρετική ομάδα που μου εμπιστεύθηκε της κας Αναπληρώτριας Υπουργού, των 2 Υφυπουργών και των Γενικών Γραμματέων

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

Υγ: Και το Υπουργείο Εργασίας το υπηρέτησα με αφοσίωση και πιστεύω για μόλις έξι μήνες θητείας κάναμε πολλά πράγματα. Η ομάδα των υφυπουργών και των Γενικών Γραμματέων εξαιρετική και η πτώση της ανεργίας σήμερα στο 9,4% ,καθώς και η μείωση κατά -30% στις εκκρεμείς Κύριες και -50% στις εκκρεμείς Επικουρικές συντάξεις είναι μεγάλη δικαίωση.

Σας Ευχαριστώ όλες και όλους για τις Ευχές σας όλα θα πάνε καλά

Διαβάστε επίσης: 

Δούκας: Ο Μητσοτάκης εκδικείται του δημότες που δεν ψήφισαν υποψήφιους της ΝΔ (Video)

Ο Πορτοσάλτε με λογική Τραμπ προσπαθεί να χτυπήσει τον Κασσελάκη για τις Σπέτσες!

Κίνηση Ματ από Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει άμεσα νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

Noor 1: Πέθανε ο Αιμίλιος Κοτσώνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter