Ο Πορτοσάλτε με λογική Τραμπ προσπαθεί να χτυπήσει τον Κασσελάκη για τις Σπέτσες!

Ο Πορτοσάλτε με λογική Τραμπ προσπαθεί να χτυπήσει τον Κασσελάκη για τις Σπέτσες!

Μαθηματικά αναμενόμενο ο υμνητής της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, Άρης Πορτοσάλτε αυτός που μας είπε πως ο Σόιμπλε δεν φέρθηκε σκληρά στους Έλληνες να συνεχίζει με την προσιτή τακτική της συντηρητικής παράταξης: την παραποίηση της πραγματικότητας και την προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων και προσωπικοτήτων.

Αυτή τη φορά, αφού δεν μπορεί κάθε μέρα να υμνεί, εξυμνεί και να ανεβάζει στο βάθρο την ταξική, νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή Νέα Δημοκρατία… δεν του αρέσει η πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη προς τους βουλευτές της Κ.Ο. να πάνε στις Σπέτσες για συνάντηση εργασίας.

Αλλά στο άρθρο του στο Liberal χρησιμοποιεί όλη την παραπληροφόρηση και την λογική της προπαγάνδας Τραμπ για να πλήξει τον βασικό αντίπαλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εννοείται πως χρησιμοποιεί λέξεις με ειδικό αρνητικό βάρος, άσχετα αν όλα έχουν απαντηθεί με απόλυτη λογική.

Γιατί η λογική μιας συνάντησης εργασίας, ουσιαστικής εργασίας, μόνον καλό –αν θέλετε- θα μπορούσε να είναι για ένα κόμμα.

Και αυτό γιατί στην Ελλάδα το μόνο που δεν έκανε ένα κόμμα ως τώρα είναι μια συντονισμένη προσπάθεια, με ρόλους, με πολύ εργασία.

Συχνά, μην το κρύβουμε, πολλά γίνονταν με προσωπικές πρωτοβουλίες ενώ το «βουλευτιλίκι» ήταν απλά προσωπική επιρροή, γνωριμίες, εξυπηρετήσεις και προσωπική ανέλιξη.

Μόνον θετικά θα μπορούσε να ακουστεί μια συνάντηση για να στρωθούν συντονισμένα στη δουλειά.

Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως ξαναμασάει το ότι ο Κασελάκης κάποτε δούλεψε στην Goldman Sachs.

Εννοείται πως ο νεοφιλελεύθερος που όλα τα βλέπει ως business χαλιέται γιατί λέει πως κινείται σαν το κόμμα να είναι προσωπική εταιρεία και ο ίδιος CEO…

Σωστά, γιατί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει αρχηγό και ο αρχηγός δεν είναι ο επικεφαλής… Για να μην πούμε πως η Νέα Δημοκρατία είναι απλά και διαχρονικά μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης.

Τον χαλάνε και οι Σπέτσες. Προφανώς θα έπρεπε να πάει κάπου πιο βουκολικά, καθότι Αριστερά.

Τον χαλάει που καλύπτει και ο πρόεδρος το κόστος. Πολύ σωστά διαφωνεί ο Άρης. Θα μπορούσαν να έχουν εταιρείες να καλύψουν το κόστος και «άγνωστους» χρηματοδότες…

Αλλά ο Άρης λυπάται που ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ μετατοπίζεται ιδεολογικά! Ως τώρα δεν τους άρεσε το αμπέχονο, τώρα το υπερασπίζονται.

Αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε παραπληροφορεί και όσον αφορά τον επιστήθιο φίλο του Άδωνη Γεωργιάδη που μεταφέρθηκε στο Υγείας από το Εργασίας. Έξαλλος γιατί ο αγαπημένος του υπουργός κατηγορήθηκε πως θέλει να μεταφέρει στην Ελλάδα 500.000 εργάτες από το Πακιστάν.

Ας διαβάσει καλύτερα το ρεπορτάζ ο Άρης και τότε θα δει για ποιους αριθμούς μιλάμε, ποιες χώρες, τι μισθούς και τι συνθήκες εργασίας και ζωής.

Από το άρθρο δεν λείπει και η συνθήκη της Λωζάνης και ο Συρίγος ενώ ενοχλείται με την «πατριωτική αριστερή» αφού ως τώρα ξεπούλαγε στον τομέα η Δεξιά και η Ακροδεξιά. Ξεπούλαγε στην κυριολεξία, ανάλογα με το κομματικό συμφέρον!

Αλλά αν κάτι κάποιος καταλαβαίνει μετά το άρθρο είναι ότι «πονάει» για τον Άρη η πραγματικότητα…

Μερικές φορές ωστόσο καλύτερα είναι να σιωπά κάποιος γιατί στο τέλος γίνεται γραφικός!

Διαβάστε επίσης: 

Κίνηση Ματ από Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει άμεσα νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο

Τι επιδιώκει ο Κασσελάκης από τη τριήμερη συνάντηση εργασίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες

Noor 1: Πέθανε ο Αιμίλιος Κοτσώνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter