Ο Αδωνης Γεωργιάδης προσπάθησε να «πουλήσει» στο BBC την… καραμέλα του 41%

Ο Αδωνης Γεωργιάδης προσπάθησε να «πουλήσει» στο BBC την… καραμέλα του 41%

Γράφαμε νωρίτερα για τον Αρη Πορτοσάλτε που είδε «διεθνή κυριαρχία Μητσοτάκη» κάνοντας το άσπρο – μαύρο στην «πόρτα», που πολύ κακώς για τον ίδιο και τη χώρα, «έφαγε» ο πρωθυπουργός από τον Βρετανό ομόλογό του.

Το λιβάνισμα συνεχίστηκε από τον Αδωνη Γεωργιάδη, που μπορεί να μην έφτασε στο σημείο να ονομάσει «νίκη» και «κυριαρχία» την προσβολή, αλλά αναγνώρισε το… μεγαλείο του ηγέτη και ζήτησε από τους Βρετανούς και το διεθνές κοινό να το αναγνωρίσουν και εκείνοι.

Μιλώντας σε εκπομπή του BBC ο υπουργός Εργασίας είπε ότι «ήταν κακή μέρα. Νομίζω ότι ο πρωθυπουργός σας όταν κάνει δεύτερες σκέψεις θα καταλάβει ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο. Οι Ελληνες τον επανεξέλεξαν και τον εμπιστεύτηκαν».

Μπερδεύτηκε ο κ. Γεωργιάδης. Η επανεκλογή Μητσοτάκη είναι επιχείρημα που χρησιμοποιεί κατά κόρον η ΝΔ για εσωτερική χρήση, ως ματζούνι για «πάσα νόσον…», από την ακρίβεια έως τις υποκλοπές.

Σε διεθνές κοινό το επιχείρημα αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Δεν είναι σημαντικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης επειδή επανεξελέγη. Αν ήταν έτσι, σε χώρες της Αφρικής υπάρχουν… γίγαντες της διεθνούς σκηνής που εκλέγονται 30 συνεχόμενα χρόνια…

Το BBC αποφάσισε να προβάλει την ατάκα στο X (twitter):

Διαβάστε επισης: Πορτοσάλτε: Το άσπρο – μαύρο για την «πόρτα» στον Μητσοτάκη από τον Σούνακ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter