Ο Αδωνης Γεωργιάδης σε νέο πρωτάθλημα κωλοτούμπας

Ο Αδωνης Γεωργιάδης σε νέο πρωτάθλημα κωλοτούμπας

Ο Αδωνης Γεωργιάδης πρέπει να έχει κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ αλλαγής θέσεων. Τη μία μέρα λέει το ένα και την άλλη το άλλο, αλλά οι πιστοί του οπαδοί ή δεν το καταλαβαίνουν ή το διασκεδάζουν…

Με τα ομόφυλα ζευγάρια φαίνεται να έχει μπει σε κάποιο, γνωστό μόνο στον ίδιο, πρωτάθλημα. Αντίθετα με άλλους ακροδεξιούς μέσα στη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Υγείας, είναι υπέρ του γάμου τους. Οσο για το «ακροδεξιός», ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη πρόσφατα να δηλώσει ότι δεν είναι ακροδεξιός.

Διαβάστε επίσης: Εκλεισε επτά νοσοκομεία και περηφανεύεται ο Αδωνης!

Ο… μη ακροδεξιός κ. Γεωργιάδης όμως ήταν κάθετα αντίθετος με το γάμο των ομόφυλων όταν έδινε συνεντεύξεις το 2010, όπως φαίνεται και από το παρακάτω screenshot:

Τώρα ο κ. Γεωργιάδης όχι μόνο θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων, όχι μόνο κάνει «μασάζ» στους νεοδημοκράτες να το δεχτούν, αλλά τη Δευτέρα εμφανίστηκε… μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «όποιος δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο δεν ψηφίζει Μητσοτάκη».

Βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δώσει διέξοδο στους διαφωνούντες δείχνοντας την αποχή. Πράγμα που «θυμήθηκε» ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξη του την Τετάρτη, προφανώς μετά από αντιδράσεις βουλευτών που ενοχλήθηκαν από την ατάκα του για τον Μητσοτάκη.

Θυμήθηκε και είπε ότι την αποχή την «υπέδειξε ως μία μέθοδο διαφυγής, ο ίδιος ο κ. πρωθυπουργός στη συνέντευξή του».

Γ. Μπ.

Διαβάστε επίσης: Ομόφυλα Ζευγάρια: Αιχμές Γεωργιάδη προς τους διαφωνούντες – «Εγώ θέλω να είμαστε στη Δύση»

Το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν παρίσταται στη δίκη για τις παράνομες προσλήψεις για να καλύψει τον Πουλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter