Εκλεισε επτά νοσοκομεία και περηφανεύεται ο Αδωνης!

Εκλεισε επτά νοσοκομεία και περηφανεύεται ο Αδωνης!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ως πολιτικός είναι απόλυτα προσαρμόσιμος. Ανάλογα με το κοινό ή το δημοσιογράφο που έχει απέναντί του θα μιλήσει για δικαιώματα ή για αφαίρεση δικαιωμάτων, για εθνικισμό ή για το… αναπότρεπτο Turkaegean.

Ο,τι θεωρεί ότι θα ικανοποιήσει ή θα αποστομώσει τον συνομιλητή του δεν είναι ταμπού για τον Αδωνη Γεωργιάδη. Ο υπουργός Υγείας, που δεν είχε πει ότι δεν ήθελε να του κλέψει τη δόξα η Τρόικα για τις απολύσεις υγειονομικών, έχει επιστρέψει στο υπουργείο με φόρα.

Διαβάστε επίσης: Αδωνης Γεωργιάδης υπουργός Υγείας: Εβαλαν τον… λύκο να φυλάει τα πρόβατα

Τη Δευτέρα το πρωί, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Αδωνης Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τα παραπάνω, με το… παραπάνω.

Οταν ο Αρης Πορτοσάλτε σχολίασε το «πελατειακό πολιτικό σύστημα», κ. Γεωργιάδης έσπευσε να πάρει αποστάσεις. «Μιλάτε με έναν υπουργό, που στο παρελθόν όπως θυμάστε, και με κατηγορούν έως σήμερα, έχω κλείσει επτά νοσοκομεία», είπε.

Πρέπει να είναι ο μοναδικός υπουργός Υγείας στον κόσμο, που περηφανεύεται επειδή έχει κλείσει επτά νοσοκομεία!

Αυτό βέβαια δεν το κάνει όταν μιλάει σε γιατρούς και νοσηλευτές, ούτε τούς θυμίζει τις μαζικές απολύσεις στην προηγούμενη θητεία του στο ίδιο υπουργείο.

Είναι εντυπωσιακός ο πλασιέ «θαυματουργών νανογιλέκων», που γίνεται υπουργός Υγείας και καμαρώνει για απολύσεις εκατοντάδων γιατρών (το 2013) και ξανακαμαρώνει (το 2024) επειδή έκλεισε επτά νοσοκομεία.

Να μην ξεχνάμε βεβαίως και τις προεκλογικές υποσχέσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόσληψη 10.000 υγειονομικών, που δεν έχουν γίνει, ενώ όλα τα νοσοκομεία υποφέρουν από τρομερές ελλείψεις προσωπικού.

Αλίμονο στους ασθενείς που χρειάζονται το ΕΣΥ με τις οκτάωρες αναμονές στα επείγοντα, τα ράντζα στους διαδρόμους και τα ιατρικά ραντεβού μετά από μήνες.

Διαβάστε επίσης: Υπεύθυνος για την Υγεία στη χώρα, ξανά ο πλασιέ νανογιλέκων (video)

Διάλυση του ΕΣΥ: Χάος στο Σισμανόγλειο, όπου ασθενείς με λοιμώξεις νοσηλεύονται δίπλα σε χειρουργημένους

Νοσοκομεία: Δίνουν αυξήσεις στους διοικητές για να βλέπουν το ΕΣΥ να καταρρέει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter