Ο Άδωνης και οι συμπτώσεις με τους Τούρκους (Video)

Ο Άδωνης και οι συμπτώσεις με τους Τούρκους (Video)

Αδιευκρίνιστα καλή φαίνεται να είναι η σχέση του γνωστού στο παρελθόν για τις τουρκοφαγικές του κορώνες υπουργού Αναάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη με τα τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα και την οικονομική ελίτ της γειτονικής χώρας.

Mια αναδρομή στα πεπραγμένα Γεωργιάδη ήδη από την πρώτη μνημονιακή περίοδο και στην πώληση της Μαρίνας Μυτιλήνης στον Τούρκο κροίσο Κοτς συνιστά ένα πρώτο δείγμα της φιλοτουρκικής στάσης του πολιτικού που έχει στηρίξει την καριέρα του στο εμπόριο «υπερπατριωτισμού».

«Εγώ πούλησα τη Μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους», δήλωνε περήφανα ήδη από το 2013 ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Ακολούθησε το πρόσφατο κάζο της Turkaegean, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Υπηρεσία Προώθησης και Ανάπτυξης Τουρισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας,  έχει κατοχυρώσει στην ΕΕ το εμπορικό σήμα «Turkaegean» με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην έχει υποβάλλει καν αίτηση ανακοπής κατά της τουρκικής αίτησης, όπως προέκυψε από τα έγγραφα της ΕΕ που δημοσίευσε το documentonews.gr.

Πρόκειται για μια εξόχως ύποπτη αδράνεια από πλευράς κυβέρνησης, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Άδωνη Γεωργιάδη να υποβαθμίζουν συνειδητά το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με το Turkaegean: Από τον Ιούλιο του 2021 κυκλοφορούσαν τουρκικά σποτ με τον όρο «τουρκικό Αιγαίο»

Ακολούθησε η υπόθεση ελληνοποίησης του Τούρκου καταζητούμενου επιχειρηματία -και κατόχου της υπηκοότητας του ψευδοκράτους- Γιασάμ Αγιαβέφε και πάλι με την υπογραφή του Άδωνη Γεωργιάδη και τη συνέργεια του Μητροπολίτη Πειραιώς και της ΕΥΠ.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, είναι να αναρωτιέται κανείς αφενός για την υποκρισία του Άδωνη Γεωργιάδη στα εθνικά θέματα και αφετέρου για την τόσο φιλική του στάση προς τα τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Αλήθεια, λέτε να τρέχει κάτι μεταξύ του πρώην τουρκοφάγου και νυν «αδιευκρίνιστου» υπουργού Ανάπτυξης και των Τούρκων.

Διαβάστε επίσης:

Με συνέργεια Γεωργιάδη, ΕΥΠ και Μητρόπολης Πειραιά, έκαναν τον Τούρκο καταζητούμενο Έλληνα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter