Ο Άδωνης παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου

Ο Άδωνης παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου

Η αίσθηση του μέτρου δεν χαρακτηρίζει τον εκ του ΛΑΟΣ ορμώμενου και διαπρέποντος υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνη Γεωργιάδη.

Μετά από το «δεν είναι αυτό που νομίζετε» όσον αφορά τους εκβιασμούς προς το εκλογικό σώμα και του αντεργατικούς νόμους, ο διαπρέπων ακροδεξιός υπουργός της κυβέρνησης κάνει μαθήματα Δημοκρατίας.

Αφορμή αυτή τη φορά το ομοφοβικό σχόλιο του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Και θα πείτε, «αρκετά με αυτό το θέμα». Και δίκιο έχετε αλλά τι να κάνουμε που στην Ελλάδα το έτος 2023 καθόμαστε και μιλάμε για τα αυτονόητα.

Πήρε τ’ άρματα ο κ. Γεωργιάδης όταν είδε να χτυπάνε τον Γιώργο Αυτιά στην εκπομπή του οποίου είναι σχεδόν μόνιμος θαμώνας.

Στην ανάρτησή του ο Άδωνης Γεωργιάδης μας λέει πως ήταν εκεί… Το πιθανότερο γιατί στασίδια έχουν εκεί στον ΣΚΑΪ οι υπουργοί της κυβέρνησης.

Πρώτα και κύρια εκφράζει την αντίθεσή του που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε εμπάργκο στον ΣΚΑΪ γιατί –λέει- ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «δυσανεξία στη διαφορετική άποψη και κριτική». Ο Άδωνης Γεωργιάδης θεωρεί «διαφορετική άποψη» το να αμφισβητείς τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Αλλά σύμφωνα με τον ίδιο το σχόλιο δεν ήταν «ομοφοβικό» όταν ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για το γυμναστήριο του στρατοπέδου που θα παρουσιαστεί ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ήταν λέει για να αναφερθεί στην προβολή που θα πάρει στα Μέσα Ενημέρωσης λες και οι κάμερες και οι φωτογράφοι θα έμπαιναν στο στρατόπεδο για να φωτογραφίσουν…

Μας θυμίζει μάλιστα πως πήρε αντίθετη θέση με αφορμή τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά Κασσελάκη κάτι που σημαίνει πως δεν έχει πρόβλημα.

Μα πρόβλημα έχει γιατί αν παραδεχθεί κάτι τέτοιο θα βρεθεί εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου, τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση.

Εκεί όμως που έδωσε τα ρέστα του ήταν όταν επικαλέστηκε την «Ελευθερία του Λόγου»! Να δεχθούμε δηλαδή την ελευθερία του λόγου του μίσους και του ρατσισμού;

Αλλά δεν το τερμάτισε εκεί αφού κάλεσε την ΕΣΗΕΑ να παρέμβει και να προστατεύσει τον Γιώργο Αυτιά από μια πιθανή απόλυση.

Πριν φτάσει εκεί ο κ. υπουργός Εργασίας ας προστατεύσει πρώτα τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους από τους αντεργατικούς νόμους που ο ίδιος προτείνει… Ας κοιτάξει τι κάνει όταν προωθεί νόμους για να δουλεύουμε διπλά ωράρια ώστε να μπορούμε να ζούμε και να καλύπτουμε τα έξοδά μας από την ακρίβεια που εκείνη προκάλεσαν.

Όταν ενδιαφερθεί γι αυτά ας κοιτάξει και τους φίλους του.

Εξάλλου υπάρχει και ένα «συγγνώμη» έκανα λάθος… Απλό και τίμιο.

Αλλά που κάτι τέτοια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter