Ο Αγοραστός «ξεπούλησε»: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα που δεν έγιναν!

Ο Αγοραστός «ξεπούλησε»: Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα που δεν έγιναν!

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση εννοείται πως «φταίει» ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο εκλεκτός του Μαξίμου υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστός προσπάθησε να σηκωθεί από τις λάσπες ρίχνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ την ανικανότητά του και την απραξία του.

Περιφερειάρχης τα τελευταία 12 χρόνια ήρθε να πει -μιλώντας στο MEGA- ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που το 2018 εκχώρησε της αρμοδιότητα του καθαρισμού ρεμάτων στις περιφέρειες χωρίς να εξασφαλίσει τους κατάλληλους πόρους.

«Το 2018 όταν μας εκχώρησαν την αρμοδιότητα του καθαρισμού των ρεμάτων και των ποταμών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας είχε δώσει τους ανάλογους ανθρώπινους και χρηματικούς πόρους. Τότε πήγα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και κατέθεσα ότι χρειάζομαι ανάλογους πόρους για αυτή τη δουλειά», είπε.

Στην κριτική ότι ήταν εξαφανισμένος κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πλημμυρών, ο Κώστας Αγοραστός επικαλέστηκε τηλεοπτικά συνεργεία για να υποστηρίξει ότι ήταν παρών στους νομούς που επλήγησαν με μηχανήματα της περιφέρειας.

Και βέβαια -αν δεχθούμε ότι υπήρχε πρόβλημα – αναρωτιέται κάποιος: Πέμπτος χρόνος με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας που τον στηρίζει, τι έκανε;

Ζήταγε περισσότερα χρήματα και δεν έπαιρνε, δεν του έδιναν;

Γιατί το κόμμα που τον στηρίζει είναι στην εξουσία.

Προς το παρόν έχει την αμέριστη στήριξη και του Αχιλλέα Μπέου που μόλις χθες απείλησε πως αν δεν ψηφίσουν τον Κώστα Αγοραστό μπορεί να χάσουν το ΕΣΠΑ.

Δηλαδή είχαν και ΕΣΠΑ, άρα τα εργαλεία για να κάνουν έργα και δεν τα έκανε! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter