Ο Air Jordan στο Netflix (Trailer)

Ο Air Jordan στο Netflix (Trailer)

Ο τίτλος της σειράς είναι «Last Dance» και αφορά στις λεπτομέρειες της ονειρικής καριέρας του μάλλον κορυφαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Τα ρεκόρ τoυ σταρ που γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1963 στο Μπρούκλιν είναι αξεπέραστα. Οι πτήσεις του -που του χάρισαν και το προσωνύμιο «Air Mike»- εντυπωσιακές. Το θέαμα που χάριζε ασυναγώνιστο. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους και μερικούς ακόμη (6 δαχτυλίδια NBA, 10 χρονιές πρώτος σκόρερ του NBA, 6 φορές MVP των τελικών κι άλλες 5 του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια, 32.292 πόντοι, 14 συμμετοχές σε NAB All-Star game κλπ) ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν ένα φαινόμενο όχι μόνο του αμερικανικού αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ. Την ιστορία του μέσω 10 επεισοδίων που θα εστιάζουν στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του στα παρκέ αλλά θα είναι διανθισμένα από σπάνια αρχεία και ανέκδοτα ντοκουμέντα από την προσωπική ζωή θα απολαύσουν οι συνδρομητές του Netflix που ήρθε σε συμφωνία με το αθλητικό κανάλι ESPN από τις 20 Απριλίου στο οποίο θα κάνει πρεμιέρα το «Last dance» μία μέρα νωρίτερα (19 Απριλίου). 

Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα και ακολουθεί την λογική της προβολής δύο επεισοδίων ανά βδομάδα (20 και 27 Απριλίου, 4, 11 και 18 Μαΐου). Φυσικά στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται κι ο ίδιος ο Μάικλ Τζόρνταν που γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1963 στο Μπρούκλιν, παλιοί συναθλητές του όπως ο Σκότι Πίπεν (άξιος συμπαραστάτης του στις σεζόν που ανέδειξαν τους Σικάγο Μπουλς πρωταθλητές του NBA) και ο εκκεντρικός Ντένις Ρόντμαν, ο προπονητής του Φιλ Τζάκσον – τον οποίο ο σούπερ σταρ είχε σε μεγάλη εκτίμηση και έλεγε ότι μετά από αυτόν δεν ήθελε να συνεργαστεί με άλλον κόουτς- αλλά και ο πρόσφατα αδικοχαμένος Κόμπε Μπράιαντ που καταθέτει τη δική του άποψη για τον Τζόρνταν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter