O Ant-Man και η Σφήκα (video)

O Ant-Man και η Σφήκα (video)

Τα Hyundai Veloster, Kona και Santa Fe Next-Generation σε γρήγορους ελιγμούς και απίστευτες ακροβατικές φιγούρες. Η Hyundai γιορτάζει το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ και ενισχύει τη συνεργασία της με τη Marvel

Οι θαυμαστές του Ant-Man της Marvel θα απολαύσουν την κομψή σχεδίαση και τις επιδόσεις των μοντέλων της Hyundai καθώς τρία μοντέλα της εταιρείας πρωταγωνιστούν στην ταινία μεγάλου μήκους των Marvel Studios “Ant-Man and the Wasp”. Σε έντονη αντίθεση με τις συνήθεις προωθητικές ενέργειες προϊόντων, η Hyundai παρουσιάζει στο διάσημο κόμικ της Marvel τρία διαφορετικά μοντέλα: τα Veloster, Kona και Santa Fe Next Generation. Τα αυτοκίνητα συνδέονται στενά με τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, αυξάνοντας έτσι την αναγνωρισιμότητα της Hyundai στους φίλους της Marvel σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Αναζητούμε πάντα τρόπους για να δημιουργήσουμε μια συναισθηματική σχέση μεταξύ των πελατών και της μάρκας», δήλωσε ο κ. Αντρέας-Κριστόφ Χόφμαν, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe και πρόσθεσε: «Με τη συνεργασία αυτή φέρνουμε τα προϊόντα μας πιο κοντά στους πελάτες. Οι λάτρεις της Marvel μπορούν να γνωρίσουν τη μάρκα Hyundai και τα προϊόντα της με έναν διαφορετικό και πολύ διασκεδαστικό τρόπο».

Το πιο σημαντικό ρόλο στη νέα ταινία Ant-Man κατέχει το Hyundai Veloster. Η ηρωική σκηνή προβάλλει τις ικανότητες του Veloster που αποτελεί το τελευταίο όχημα διαφυγής.

Η προβολή της ταινίας «Ant-Man and the Wasp» των Marvel Studios έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη από τις χώρες Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία. Στο Ηνωμένο Βασίλειο προβλήθηκε στις 3 Αυγούστου και στην Ιταλία η προβολή θα ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου.

Αυτή είναι η δεύτερη και επιτυχημένη προσπάθεια της Hyundai να βάλει τα αυτοκίνητά της σε πρωταγωνιστικούς ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες του Χόλυγουντ. Η πρώτη προσπάθεια ήταν στο τέταρτο Fast & Furious (του 2009) όταν η συμμετοχής της με το Hyundai Genesis Coupe του 2010 μπλοκαρίστηκε την τελευταία στιγμή από μία άλλη εταιρία όπως είχε πει ο υπεύθυνος τύπου για την Αμερική Μάιλς Τζόνσον. Η Κορεάτικη εταιρία είχε πάρει το τελικό οκ και μάλιστα είχε προγραμματιστεί να γίνει μία εμφάνιση του Genesis Coupe στους τίτλους αρχής και τα τρέϊλερς. 

https://www.youtube.com/watch?v=Q4v92rW0AEs

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter