Ο «απτυχίωτος» Λούλης και πάλι στο υπουργείο Τουρισμού από το παράθυρο!

Ο «απτυχίωτος» Λούλης και πάλι στο υπουργείο Τουρισμού από το παράθυρο!

Δεν πτοούνται με τίποτα! Παρά το σκάνδαλο όπου αποδείχθηκε πως ο πρώην Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού δεν διέθετε καν πτυχίο, η κυβέρνηση αποφάσισε να τον επαναφέρει, και (μας) χρυσώνει τα χάπι αφού τον φέρνει πίσω ως «άμισθο υπάλληλο».

Και μάλιστα, σύμφωνα με το ΦΕΚ (που παραθέτουμε) θα κληθεί να αναλάβει θέση ειδικού συμβούλου για την στρατηγική επέκταση του ελληνικού τουρισμού στις διεθνείς αγορές!

Οι πληροφορίες φέρουν τον κ. Λούλη ως άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ είναι και ταμίας του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης».

Απομακρύνθηκε από τη θέση του ΓΓ Τουρισμού τον Αύγουστο, στον απόηχο της αποκάλυψης ότι δεν διαθέτει πανεπιστημιακό τίτλο.

Η επαναφορά του ως μετακλητού γίνεται με υπογραφή του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη για διάστημα ενός έτους.

Διαβάστε επίσης: Νέος… Διαματάρης στην κυβέρνηση; Η Αυγέρη ζητά το πτυχίο «τεχνικού κυλινδρόμυλων» του Λούλη

Το ότι ένας άνθρωπος χωρίς καμία πανεπιστημιακή γνώση επιστρέφει σε θέση-κλειδί που απαιτεί συγκεκριμένα προσόντα προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τους λόγους για τους οποίους θεωρείται «απαραίτητος»

Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο κ. Λούλης επανέρχεται ως άμισθος «εμπειρογνώμονας με ειδικό αντικείμενο τον σχεδιασμό και την υποβολή προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη, τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας και τη στρατηγική επέκτασης στις διεθνείς αγορές θα παρέχει τις υπηρεσίες του στον υπουργό Τουρισμού».

Παραμένει ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό τι σχέση θα μπορούσε να έχει ένας διπλωματούχος της Ελβετικής Σχολής Τεχνικών Κυλινδρόμυλων με τον τουρισμό.

Ακόμα περισσότερο είναι απορίας άξιο τι σχέση μπορεί να έχουν οι κινήσεις αυτές με το «επιτελικό κράτος» και την αριστεία…

Διαβάστε επίσης: Ο Θεοχάρης ομολογεί ότι ο γ.γ. Τουρισμού Κ. Λούλης δεν πληροί τα κριτήρια του «Επιτελικού Κράτους» 

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/10/06/5f7c57c4825e633d34022ac3.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter