Ο Αυγενάκης διαψεύδει τον κοριό – Κουβέντα όμως για την… ταμπακιέρα

Ο Αυγενάκης διαψεύδει τον κοριό – Κουβέντα όμως για την… ταμπακιέρα

Εξώδικο για να… περνάει η ώρα έστειλε στο Documento ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αυτόν τον τρόπο ο βουλευτής και προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να διαψεύσει όχι την εφημερίδα αλλά τον κοριό της ΕΥΠ που τον έχει καταγράψει να συνομιλεί με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό, ερευνώνται για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση μαύρου χρήματος και συνθέτουν ένα δίκτυο με πλοκάμια στην πολιτική, την αστυνομία και την Εκκλησία.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Λευτέρης Αυγενάκης γράφει:

«Πριν από λίγο έγινε επίδοση εξωδίκου προς τους Διευθυντές Σύνταξης της εφημερίδας «Documento» και τον εκδότη της, στην οποία εξυπακούεται ότι διαψεύδω κατηγορηματικά οποιαδήποτε συμμετοχή μου και γνώση στα όσα μου αποδίδονται στο συκοφαντικό δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας. Πρόκειται περί μιας ακόμη σκευωρίας του γνωστού παρακράτους Τσίπρα- Καμμένου- Βαξεβάνη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Δικαιοσύνη».

https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/10154791361831637

Για την ταμπακιέρα όμως… κουβέντα ο Λευτέρης Αυγενάκης καθώς δεν θεώρησε πως χρήζουν μνείας οι καταγραφές της ΕΥΠ που δείχνουν πως έχει σχέσεις με «περίεργα» άτομα και πως πραγματοποιεί εξυπηρετήσεις…

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να δηλώσουμε πως τα γραπτά μένουν άρα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ θα πρέπει να διαψεύσει τα… ίδια του τα λόγια κι όχι τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter