Ο Βελόπουλος, με το… καλημέρα, «κολαούζος» της ΝΔ – Ρατσιστικό κρεσέντο υπέρ Βρούτση, κατά μεταναστών

Ο Βελόπουλος, με το… καλημέρα, «κολαούζος» της ΝΔ – Ρατσιστικό κρεσέντο υπέρ Βρούτση, κατά μεταναστών

Το κόμμα του Βελόπουλου, Ελληνική Λύση, λίγες μόλις ημέρες μετά την συγκρότηση της νέας δεξιάς κυβέρνησης της ΝΔ, έσπευσε να δώσει τα… διαπιστευτήριά της με ακροδεξιό και ρατσιστικό κρεσέντο, με αφορμή την απόφαση του υπουργού Εργασίας για την απόδοση ΑΜΚΑ σε υπηκόους ξένων χωρών. 

Όπως δήλωσε το κόμμα, επικροτεί την απόφαση του υπουργείου Εργασίας, να άρει εγκύκλιο που διευκόλυνε τις διαδικασίες για την απόδοση ΑΜΚΑ σε υπηκόους ξένων χωρών, χαρακτηρίζοντας “σωστό” το μέτρο.

Όμως ρίχνει και την παραπάνω δόση ρατσιστικού δηλητηρίου στην υπόθεση: “Η Ελληνική Λύση όμως λέει στην κυβέρνηση: Κόψτε τώρα και τα επιδόματα. Είναι ρατσιστικό κατά των Ελλήνων”!

Δίνει και τους 10 βουλευτές του για “σύσταση εξεταστικής” κατά Κοτζιά για… εσχάτη προδοσία

Στη μήνυση του προέδρου της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας” κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά “για εσχάτη προδοσία”, η οποία έχει διαβιβαστεί και βρίσκεται στη Βουλή, αναφέρεται η Ελληνική Λύση.

Όπως τονίζει, απαιτείται η έγκριση τριάντα βουλευτών, ώστε να προχωρήσει η “σύσταση εξεταστικής επιτροπής” που θα διερευνήσει αδικήματα του πρώην ΥΠΕΞ και η οποία “μπορεί να οδηγήσει σε ειδικό δικαστήριο” και συνεχίζει:

“Οι δέκα βουλευτές είναι από την Ελληνική Λύση! Καλούμε έμπρακτα όλους αυτούς που έλεγαν στα λόγια ότι είναι αντίθετοι στη συμφωνία των Πρεσπών, να το αποδείξουν και στην πράξη! Η Ελληνική Λύση είναι εδώ” τονίζεται σε ανακοίνωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter