Ο δαίμων του τυπογραφείου έφερε κοντά την Μαρέβα και τον υπόδικο Φουρθιώτη

Ο δαίμων του τυπογραφείου έφερε κοντά την Μαρέβα και τον υπόδικο Φουρθιώτη

Ο… δαίμων του τυπογραφείου ευθύνεται κατά τον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη που δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και παρουσιάστηκε στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» σαν να έχει μιλήσει στον ίδιο.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού που θα περίμενε κανείς σε άλλη περίπτωση να είχε αντιδράσει ακόμα και με αγωγές ή μηνύσεις όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με το Documento σε αποκαλύψεις που δεν της άρεσαν, άφησε αυτή τη φορά  να περάσουν δύο ολόκληρες μέρες από την κυκλοφορία της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» για να διαψεύσει τελικά πως έδωσε συνέντευξη στο Μένιο Φουρθιώτη. Μάλιστα αυτό έγινε με μια ανάρτησή της στο twitter.

«Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο υπόδικος Φουρθιώτης, που στο κυριακάτικο φύλλο είχε φροντίσει να παρουσιάσει τη συνέντευξη «αγιογραφία» της Μαρέβας θέλησε να αποκατατστήσει την αλήθεια γράφοντας στο Instagram Story του μεταξύ άλλων πως ο… δαίμων του τυπογραφείου ευθύνεται που δεν γράφτηκε στο άρθρο της εφημερίδας πως πρόκειται για παλαιότερη συνέντευξή της στους Financial Times.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη:

«Ένα από τα γνήσια παράδοξα της Ελληνικής κατάστασης είναι η ανθρωποφαγία Μπορεί να είναι εύκολο να παραπλανηθούν κάποιοι σχετικά με συγκεκριμένες πολιτικές, αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να πεισθεί η πλειοψηφία όταν γνωρίζει πως συνήθως η αναξιοπιστία του κάθε κακεντρεχή μπορεί να είναι ίδιο του χαρακτήρα τους.
Έτσι, προς κάθε κακοπροαίρετο και με αίσθημα «ανθρωποφαγίας» ρίχνει λάσπη για να τραβήξει ξανά τα βλέμματα επάνω του. Ουδέποτε η Εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» υποστήριξε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που στέκεται με διακριτικό και ταπεινό ύφος δίπλα στον Πρωθυπουργό και σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη. Μια γυναίκα που τιμά τη χώρα της με ό,τι μέσο μπορεί. Και αυτό το κάνει μέσα από τη δουλειά της ως επιχειρηματίας αλλά και από το κοινωνικό της γίγνεσθαι. Τιμά τη χώρα της και αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και μας μίλησε μέσω των Financial Times. Επειδή κι εμείς ως εφημερίδα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ξανά στο αναγνωστικό κοινό, την αγάπη της πρώτης κυρίας της χώρας για κάθε τι ελληνικό φέραμε στο προσκήνιο αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης. Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρεβα Μητσοτάκη!»

 

 

 

 

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter