Συνέντευξη «αγιογραφία» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι από τον υπόδικο Φουρθιώτη

Συνέντευξη «αγιογραφία» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι από τον υπόδικο Φουρθιώτη

Με συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι κυκλοφόρησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 η εφημερίδα του υπόδικου και κατηγορούμενου για βαριά κακουργήματα Μένιου Φουρθιώτη. Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για συνέντευξη «αγιογραφία» της Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» που κυκλοφόρησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα το οποίο φέρει την υπογραφή  του Μένιου Φουρθιώτη, επισημαίνεται επί λέξει:

«…Η Μαρέβα Μητσοτάκη στηρίζει εμπράκτως τη χώρα μας. Σε μια συνέντευξη διαφήμιση στα ελληνικά προϊόντα, τοπία και μαγαζιά αποκάλυψε την πιο προσιτή πλευρά του εαυτού της. Μιλώντας μας δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το τάβλι..».

Με απλά λόγια ο υπόδικος Φουρθιώτης παρουσιάζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού να έχει μιλήσει στον ίδιο και όχι απλώς να αναδημοσιεύει συνέντευξή της από άλλο ΜΜΕ, κάτι που εγείρει πολλά ερωτήματα, ενώ παράλληλα τίθεται μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα εάν δόθηκε πράγματι. Διαφορετικά όπως θα περίμενε κανείς, καθώς έχουν ήδη περάσει δύο μέρες από την κυκλοφορία της εφημερίδας η κα Γκραμπόφσκι θα έπρεπε όχι μόνο να το είχε διαψεύσει αλλά και να κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες σε βάρος ενός υπόδικου που τόλμησε να εμφανιστεί ως συνομιλητής της.

«Υπερδραστήρια γυναίκα»

Όπως αναφέρει ο Φουρθιώτης στο κείμενό του,  «η Μαρέβα Μητσοτάκη, πέρα από επιχειρηματίας και σύζυγος του πρωθυπουργού της Ελλάδας είναι μια υπερδραστήρια γυναίκα». Όπως επισημαίνει μάλιστα «οι επαγγελματικές της επιτυχίες και η συνεισφορά της στο χώρο της μόδας έχουν τραβήξει τα βλέμματα των διεθνών ενημέρωσης και του τζετ σετ ενώ η ίδια δεν σταματά να προωθεί τη χώρα μας σε κάθε ευκαιρία».

Σε άλλο σημείο ο Φουρθιώτης εμφανίζεται να ρωτά τη σύζυγό του πρωθυπουργού:

«Είστε επιχειρηματίας; Γιατί επιλέξατε να ασχοληθείτε με το ρούχο και όχι με ένα άλλο προϊόν;»

 Με την σύζυγό του πρωθυπουργού να απαντά:

 «…Υπάρχει κάτι στη χώρα μας που έρχεται από το παρελθόν, είναι η παράδοση μας που συνδέεται με το ρούχο . Όταν έχεις ως στόχο να αναπτύξεις ένα προϊόν, το σωστό είναι να γυρίσει στο παρελθόν, να βρεις αυτό που έχει αξία, που έχει πάνω του ιστορία και το οποίο θα αξίζει να αναβιώσεις και να το κάνεις σύγχρονο»…

 Φουρθιώτης: Η Μαρέβα γίνεται συχνά στόχος επιθέσεων

 Ο υπόδικος Φουρθιώτης πάντως δεν σταματά. Σε όλο το δημοσίευμα πλέκει το εγκώμιο της συζύγου του πρωθυπουργού, ενώ δηλώνει και την αμέριστη στήριξή του στις «επιθέσεις» που όπως λέει δέχεται, επειδή είναι σύζυγός του πρωθυπουργού.

«… Αυτοτελής προσωπικότητα, κοσμοπολίτισσα επιχειρηματίας, λατρεμένη μητέρα και σύζυγος. Δεν έδωσε ποτέ το δικαίωμα, αλλά δυστυχώς για εκείνη γίνεται συχνά στόχος επιθέσεων, οι οποίες απευθύνονται στο σύζυγό της. Αλλά αντανακλούν με κάθε τρόπο πάνω της..», τονίζει μεταξύ άλλων στο κείμενο που φέρει την υπογραφή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Διαβάζοντας πάντως τις απαντήσεις της Μαρέβας Γκραμπόφσκι μοιάζουν να είναι ίδιες από παλιότερη συνέντευξή της στους Financial Times.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Φουρθιώτη και τη σελίδα με την συνέντευξη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι:

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter