Ο διάλογος Τσίπρα – Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική» (Photos – Video)

Συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον πρώην πρωθυπουργό και επί 15 χρόνια πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, ευχόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι «σιδεροκέφαλος». Παράλληλα, προέτρεψε τον Στέφανο Κασσελάκη να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι η κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης: Οι πρώτες εικόνες από τη συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη (Photos)

«Θερμά συγχαρητήρια και από κοντά, εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Έτσι λέμε εμείς εδώ. Πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση. Θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική, πρέπει να ξέρεις, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες, είναι πολλές. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες. Τα γνωρίζεις πολύ καλά. Πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και συντροφικότητα», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, χρησιμοποιώντας επίσης μία από τις φράσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είχε αναφέρει ότι μεταξύ συντρόφων και ο δεύτερος είναι πρώτος, φέρνοντας μάλιστα και… μπασκετικό παράδειγμα.

Διαβάστε σχετικά: Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Πώς ο Κασσελάκης κέρδισε τους ψηφοφόρους σε 26 ημέρες» (Video)

«Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους. Ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως το NBA», είπε ο Αλέξης Τσίπρας για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος.

Στ. Κασσελάκης: Μάλλον εσύ βλέπεις περισσότερο NBA από εμένα.

Αλ. Τσίπρας: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω το μπέιζμπολ καθόλου.

Στ. Κασσελάκης: Έτσι είναι στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα. Στους συντρόφους, ο πρώτος είναι πρώτος και ο πρώτος είναι πρώτος.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter