Ο Διαματάρης παραδέχθηκε ότι δεν έχει πτυχίο από το Columbia

Ο Διαματάρης παραδέχθηκε ότι δεν έχει πτυχίο από το Columbia

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης, διευκρίνισε, μέσω δήλωσής του το ότι δεν είναι κάτοχος του τίτλου σπουδών του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Columbia.

Ο Αντώνης Διαματάρης ανέφερε στη διευκρινιστική δήλωσή του ότι παρακολούθησε το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο Columbia, ωστόσο δεν το ολοκλήρωσε παίρνοντας την ανάλογη πιστοποίηση (πτυχίο), επικαλούμενος «οικονομικούς λόγους»: «στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών».

Διαβάστε επίσης: Νέα αποκάλυψη για τον υφυπουργό Εξωτερικών που δηλώνει «απόφοιτος του Columbia» 

Αναλυτικά η δήλωση του Διαματάρη:

Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Όχι άλλη fake αριστεία κ. Μητσοτάκη – Ανακοίνωση για βιογραφικό-«μαϊμού» του υφυπουργού Εξωτερικών

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου ελληνισμού.

Όταν ο Διαματάρης έκανε αναφορά στο πτυχίο… φάντασμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνέντευξή του στην Καθημερινή το 2017, ο Αντώνης Διαματάρης είχε αναφερθεί στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Columbia. Τότε, είχε πει πως: «Είχα μόλις τελειώσει τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Columbia»…

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει τα εξής: «Εγινα εξ ολοκλήρου ιδιοκτήτης της εφημερίδας ακριβώς δέκα χρόνια από την μέρα που έφτασα στη Νέα Υόρκη, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 1979. Είχα μόλις τελειώσει τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, πήγα για λίγο καιρό στην εφημερίδα αλλά με γοήτευσε τόσο πολύ που απέρριψα μια θέση σε μια πολυεθνική για να μείνω εκεί. Και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter