Ο Έλον Μασκ «άναψε φωτιές» με tweet για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έλον Μασκ «άναψε φωτιές» με tweet για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αν μη τι άλλο, ο Αμερικανός μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ, έχει τον τρόπο του στο να κάνει τα social media -και όχι μόνο- να ασχολούνται με τις κινήσεις του και τα λεγόμενά του. Δεκάδες φορές στο παρελθόν, 51χρονος επιχειρηματίας θέλησε να κάνει… πάταγο με ένα του tweet, όπως συνέβη και τις τελευταίες ώρες.

«Για να είμαι ξεκάθαρος, υποστηρίζω το αριστερό κομμάτι των Ρεπουμπλικανών και το δεξιό κομμάτι του Δημοκρατικού Κόμματος», ανέφερε μεταξύ άλλων σε tweet του, αλλά το σημείο που «άναψε φωτιές» και κινητοποίησε ολόκληρη βάση ποδοσφαιρικών οπαδών στη Βρετανία αλλά και παγκοσμίως, αφορούσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Επίσης, θα αγοράσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ευχαριστώ», σημείωσε σε δεύτερο -απανωτό- σχόλιό του ο ιδιοκτήτης της Tesla, προκαλώντας… φρενίτιδα ενθουσιασμού στους απανταχού φιλάθλους της ιστορικής αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πιθανότατα, πρόκειται για μία προσπάθεια… τρολαρίσματος από την πλευρά του Μασκ, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, ωστόσο κρίνοντας από τις εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις του «τιτιβίσματος», έβαλε στην… πρίζα τους φίλους της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι άλλωστε έχουν εκφράσει πολλάκις την αντίθεσή τους στην ιδιοκτησία των Γκλέιζερ, με τον σύλλογο να έχει συμπληρώσει μία δεκαετία από την τελευταία κατάκτηση της Premier League, αφήνοντας τα «σκήπτρα» της εποχής Φέργκιουσον στην «μισητή» Σίτι του Γκουαρντιόλα και στη Λίβερπουλ του Κλοπ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter