Ο Ερντογάν «πήρε έναν υπνάκο» στη συνέντευξη Tύπου με τον Ποροσένκο! (Video)

Ο Ερντογάν «πήρε έναν υπνάκο» στη συνέντευξη Tύπου με τον Ποροσένκο! (Video)

Ίσως να μην είναι η πρώτη φορά που κάποιος πολιτικός κοιμάται στη Βουλή ή στο γραφείο, αλλά σε συνέντευξη Τύπου, είναι κάπως σπάνιο…

Ο φακός όμως ήταν αδυσώπητος με τον Ερντογαν, μονάρχη πλέον στην Τουρκία, όταν τον συνέλαβε να αποκοιμάται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Ουκρανό ομόλογό του, Πέτρο Ποροσένκο.

Ο ύπνος του Ερντογάν διεκόπη όταν ένας Τούρκος δημοσιογράφος του απηύθυνε μια ερώτηση. Ο δε Ποροσένκο χτύπησε διακριτικά με το χέρι του πάνω στο γραφείο για να τον… ξυπνήσει και κάλυψε το κενό…

https://www.youtube.com/watch?v=n-53LLoFSPQ

Για την ιστορία:

Ο τουρκικός όμιλος της πολεμικής βιομηχανίας Aselsan ο οποίος κατασκευάζει διάφορα συστήματα στρατιωτικών τηλεπικοινωνιών, υπέγραψε με την Ουκρανία συμφωνία για την πώληση συστημάτων στρατιωτικών τηλεπικοινωνιών αξίας 43,645 εκατομμυρίων δολαρίων, μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu Ajansı.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τουρκικού πρακτορείου, η πώληση των νέων συστημάτων στρατιωτικών τηλεπικοινωνιών θα πραγματοποιηθεί εντός του 2018, αλλά δεν αναφέρονται άλλες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter