Και ο γαλάζιος Καλλιάνος διαψεύδει την κυβέρνηση και τον Οικονόμου (Video)

Και ο γαλάζιος Καλλιάνος διαψεύδει την κυβέρνηση και τον Οικονόμου (Video)

Συνέβη και αυτό! Οι ίδιοι οι γαλάζιοι βουλευτές διαψεύδουν την ωραιοποίηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ή καλύτερα την προσπάθεια να ρίξει αλλού τις ευθύνες.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καλλιάνο, μετεωρολόγο (εντός ή εκτός εισαγωγικών) και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που προφανώς εκνευρίστηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει το χάος και το κυβερνητικό αλαλούμ και μπάχαλο από την κακοκαιρία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως η κακοκαιρία ήρθε λίγο… νωρίτερα!

Παίρνοντας το λόγο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε αυτό που και επίσημα νωρίτερα είχε ειπωθεί από τον Διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας: Η κακοκαιρία Ελπίδα έφτασε ακριβώς τότε που είχε προβλεφθεί και με τη σφοδρότητα που είχε προβλεφθεί.

Όπως είπε πέσανε μέσα όχι μόνον στην σφοδρότητα αλλά και στην ώρα!

«Ήταν ξεκάθαρο αυτό που δείχνανε τα προγνωστικά μοντέλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο θέμα συνηγόρησε και ο Νίκος Ευαγγελάτος προσθέτοντας πως όλα αυτά τα έλεγαν όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Αναρωτιέται κανείς που θα βρει σανίδα σωτηρίας τώρα η κυβέρνηση για να ρίξει αλλού τις ευθύνες της!

Διαβάστε επίσης: Ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ διαψεύδει το κυβερνητικό αφήγημα πως τα χιόνια ήρθαν… νωρίτερα

Νωρίτερα, με ανάρτηση του ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, με ώρα 08:25 το πρωί, γράφει στο Twitter το εξής μήνυμα: «Συνεπέστατη στην ώρα της η #ελπίδα , με πυκνές χιονοπτώσεις ήδη σε #Χαλκίδα και #Θήβα. Είναι θέμα λίγων λεπτών το “τραίνο του χιονιού” να έρθει και στην Αττική , όπως έχουμε αναφέρει. Ο λόγος πλέον δίνεται στον καιρό».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter