Ο Γεραπετρίτης σε «γραμμή» ΛΑΟΣ: «Πώς γνώριζε ο Τσίπρας για τους έξι;»

Ο Γεραπετρίτης σε «γραμμή» ΛΑΟΣ: «Πώς γνώριζε ο Τσίπρας για τους έξι;»

Μία συνωμοσιολογική απορία που μπορεί να την ακούγαμε από τον Άδωνη Γεωργιάδη ή τον Θάνο Πλεύρη εξέφρασε από το βήμα της Βουλής το θύμα του Predator και υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ενώ ήδη από τον Νοέμβριο είχαν προκύψει τα δημοσιεύματα του Documento με τις λίστες των παρακολουθούμενων είτε μέσω Predator είτε μέσω ΕΥΠ, ο συνταγματολόγος με ιδιότητα υπουργού αναρωτήθηκε πώς ήταν σε θέση να ρωτήσει την ΑΔΑΕ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παρακολούθηση των έξι υψηλά ιστάμενων θεσμικών προσώπων.

Προσπερνώντας τη διαπίστωση της παρακολούθησης από την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή και αποφεύγοντας να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που έγιναν «σουρωτήρι» οι επικοινωνίες της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ή του συναδέλφου του στο υπουργικό συμβούλιο Κωστή Χατζηδάκη, είπε:

«Πώς γνώριζε ο κ. Τσίπρας; Εάν, λοιπόν, ο κ. Τσίπρας χθες έλαβε την απάντηση από την ΑΔΑΕ, στις 7 Δεκεμβρίου ήξερε κάτι που δεν ήξερε η Βουλή, η κυβέρνηση και η ΑΔΑΕ». Σε δεύτερο χρόνο, ρωτούσε επίμονα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο: «Πού γνωρίζατε τα ονόματα των κυρίων Φλώρου και Χατζηδάκη;».

Δηλαδή, ο κ. Γεραπετρίτης όχι μόνο δεν απολογήθηκε για τη δράση του παρακρατικού μηχανισμού του οποίου έπεσε θύμα, αλλά έφτασε στο σημείο να υπονοεί πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει προνομιακή ενημέρωση για τις παρακολουθήσεις που συντελέστηκαν από την ΕΥΠ την περίοδο που αυτή τελεί υπό την εποπτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Κάποιος θαρραλέος να μάθει ανάγνωση στον πρώην τηλεπωλητή νανογιλέκων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter