Κάποιος θαρραλέος να μάθει ανάγνωση στον πρώην τηλεπωλητή νανογιλέκων

Κάποιος θαρραλέος να μάθει ανάγνωση στον πρώην τηλεπωλητή νανογιλέκων

Ο πρώην τηλεπωλητής αντισημιτικών βιβλίων του Κώστα Πλεύρη και νυν υπουργός της Αναπτύξεως δυσκολεύεται στην ανάγνωση, καθώς άλλα έγραψε το Documento για τις εκθέσεις της ΕΥΠ αναφορικά με την παρακολούθηση του στρατηγού μεν, Φλώρου δε και άλλα εκείνος ανέφερε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, δίνοντας τόνο ΛΑΟΣ στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, ισχυρίστηκε ότι το Documento μπορεί να έγραφε για «οικονομικά εγκλήματα» του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο σχετικό πρωτοσέλιδο, όμως, «τα γύρναγε ο Κώστας Βαξεβάνης» στα σχετικά ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Σε δεύτερο χρόνο το πρώην πολιτικό παραπαίδι του Καρατζαφέρη επανέλαβε τις ίδιες ανακρίβειες, προσπαθώντας να προσπεράσει τα στοιχεία από τις εκθέσεις της ΕΥΠ. «Το τι πραγματικά έχει γίνει ή δεν έχει γίνει, δεν το ξέρω» είπε βολικά και έκρινε ότι το μόνο σημαντικό είναι να «παραμένουν μυστικές οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας», εκφράζοντας τον προβληματισμό: «Πώς διαρρέουν από τις μυστικές υπηρεσίες οι δουλειές τους…».

Επειδή, λοιπόν, ο πολιτικός υπεύθυνος για το φιάσκο του TurkAegean δυσκολεύεται είτε στην ανάγνωση, είτε στην αντίληψη όσων διαβάζει να του ξεκαθαρίσουμε ότι οι αναφορές για 600.000 ευρώ «μαύρα» (σ.σ. αυτός ήταν ο όρος που χρησιμοποίησε η Υπηρεσία) σχετικά με αγορά ακινήτου από τον Κων. Φλώρο εντοπίζονται στις σχετικές εκθέσεις του στόχου 519c.

Από εκεί και πέρα, η έρευνα του Documento κατέδειξε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή που η ΕΥΠ υποστηρίζει ότι ο πειθήνιος και υπό παρακολούθηση στρατηγός αγόρασε ακίνητο, ο γαμπρός του εμφανίζεται να έχει προβεί πρόσφατα σε συναλλαγή για εξασφάλιση πολυτελούς ακινήτου, το οποίο αγόρασε σε μικρότερη αξία από την αντικειμενική τη στιγμή που οι τιμές στην αγορά ακινήτων έχουν πάρει την ανηφόρα και, μάλιστα, χωρίς φρένο.

Δείτε επίσης: Πρόταση δυσπιστίας: Μεταμεσονύκτιες συνεδριάσεις για να συσκοτιστεί η αποδεδειγμένη δράση του παρακράτους

Πρόταση δυσπιστίας κατέθεσε ο Τσίπρας: Αποκάλυψε τα τεκμήρια του επιτελικού παρακράτους – «Με τη δημοκρατία ή την εκτροπή;» (Video)

Αποκάλυψη των στοιχείων των παρακολουθήσεων από τον Τσίπρα στη Βουλή – Πλήρης επιβεβαίωση του Documento

Σκάνδαλο υποκλοπών: Η μέρα της δικαίωσης για το Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter