Ο Ιερώνυμος και οι εντιμότατοι φίλοι του

Ο Ιερώνυμος και οι εντιμότατοι φίλοι του
Πηγή: Facebook/Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis

Την ώρα που οι διακοπές είναι άγνωστη έννοια για πολλούς Έλληνες, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επέλεξε να κάνει ένα… ταπεινό πάρτι για την ονομαστική του εορτή, με καλεσμένους υπουργούς και αυτοδιοικητικούς στο ησυχαστήριό του στη Ζάλτσα Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, στο ησυχαστήριο του εορτάζοντος Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου στη Ζάλτσα Βοιωτίας βρέθηκαν για ένα πλούσιο γεύμα οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Τάκης Θεοδωρικάκος με την κόρη του, Θόδωρος Σκυλακάκης με τη γυναίκα του, Σίμος Κεδίκογλου, Μίνα Γκάγκα, Δόμνα Μιχαηλίδου και Ζωή Ράπτη, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ενώ στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου ήταν και ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος.

Για την μάζωξη στο κτήμα του Αρχιεπισκόπου, που έχει «πιάτο» τον Κορινθιακό κόλπο, μας ενημέρωσε άλλωστε ο (αδιευκρίνιστος) υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Κι αν δεν θορυβηθήκατε αρκετά, αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω ησυχαστήριο έχει φτιαχτεί με σκοπό να λειτουργήσει ως κέντρο αποκατάστασης αλλά στην πορεία και με την προσθήκη μιας ταπεινής, «ιερής» πισίνας μετατράπηκε σε εξοχικό του επικεφαλής της ελληνικής Εκκλησίας.

Όπως έχει πει κι άλλοτε ένας άλλος αρχιεπίσκοπος, «ο Θεός δεν σώζει κανέναν δωρεάν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter