Ο Κατσίκης αμφισβητεί πως ο Ρουβίκωνας κρύβεται πίσω από την επίθεση στο γραφείο του

Ο Κατσίκης αμφισβητεί πως ο Ρουβίκωνας κρύβεται πίσω από την επίθεση στο γραφείο του

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, αμφισβητεί ότι η απόπειρα επίθεσης στο πολιτικό γραφείο του, προέρχεται από τον «Ρουβίκωνα».

«Επιτρέψτε μου να σας ζητήσω συγνώμη διότι σήμερα δεν κατάφερα να ασκήσω στο ακέραιο τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, διότι είχα να αντιμετωπίσω μία επίθεση κακοποιών στοιχείων, ευτυχώς αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο πολιτικό μου γραφείο, όπως αποτυχημένη ήταν αυτή η προκήρυξη που δικαιολογούσε αυτή την άνανδρη και, κατά τη γνώμη μου, τρομοκρατική ενέργεια. Με προκήρυξη, κακέκτυπη αναπαραγωγή προκηρύξεων προηγούμενων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως άλλωστε θυμίζει το μακροσκελές κείμενο, που αποτελεί κείμενο ανάληψης ευθύνης από μέρους τους, για την ταυτότητα των οποίων προσωπικά προβληματίζομαι και την αμφισβητώ» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης.

«Όταν, λοιπόν, θα έχω τα στοιχεία που θα μπορούν να απαντήσουν στο ερώτημά σας, από ποιον η επίθεση, τα στοιχεία θα είναι στη διάθεσή σας. Κάντε υπομονή να δούμε αν πρόκειται για τον “Ρουβίκωνα” και αν πραγματικά αυτή η οργάνωση είχε τόσο καλά μάθει το μάθημά της από τα φροντιστήρια που είχαν παρακολουθήσει. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν επιτυχημένη ούτε η ανάληψη ευθύνης, ούτε και οι ενέργειές τους, τις οποίες ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα» πρόσθεσε ο βουλευτής.

Νωρίτερα ο βουλευτής είχε δηλώσει πως το συμβάν έλαβε χώρα όταν ήταν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, σημειώνοντας πως είχε δεχθεί απειλές με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η Νέα Δημοκρατία κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Στο σχέδιο κυβερνητικής αποσταθεροποίησης εντάσσει την επίθεση κατά Κατσίκη ο Βούτσης

Διαβάστε επίσης: Καμμένος για Ρουβίκωνα: Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter