Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει διαζύγιο από τον «ανθρώπινο παράγοντα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πάρει διαζύγιο από τον «ανθρώπινο παράγοντα»

Και είναι απολύτως λογικό… μια κυβέρνηση και διακυβέρνηση αρίστων και επιτελικών να μην σφάλει ποτέ και ο «ανθρώπινος παράγοντας» να πράττει πάντα το σωστό…

Εννοείται πως δεν ισχύει το ίδιο για τους πολιτικούς αντιπάλους τους που πάντα σφάλλουν και η ζωή τους περνά από το μικροσκόπιο εργαστηρίου!

Δεν ξέρουμε ακόμα πως θα εξελιχθεί η επίσης τραγική υπόθεση με την κτηνωδία (τι ειρωνεία η λέξη!) στην Αράχωβα, αλλά γενικά δεν το ‘χουν με τις ανθρώπινες ευθύνες.

Εξάλλου τις ανθρώπινες ευθύνες ψάχναμε και στο έγκλημα των Τεμπών. Έκαναν τα πάντα για να τις καλύψουν ή έστω, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και η κυβέρνηση Μητσοτάκη καμάρι που επανεξέλεξε τον Κώστα Καραμανλή!

Ανθρώπινη ευθύνη – αυτό που λέμε «ανθρώπινο παράγοντα» – δεν έχουμε ούτε στην ακρίβεια.

Στο ρεύμα για παράδειγμα είναι ένας απρόσωπος μαθηματικός τύπος που μας βγάζει ακριβή κιλοβατώρα. Προφανώς είναι οι πλάκες του Μωυσή που μας δόθηκαν από ουρανό και δεν μεσολάβησαν νεοφιλελεύθεροι τεχνοκράτες που την έκαναν για να παράξουν πλούτο για τις εταιρείες εις βάρος των πολιτών.

Ανθρώπινο παράγοντα έψαχναν και στην ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ. Και αν εκεί βρήκαν κάτι παρατυπίες παραμένει το «όλα καλά καμωμένα» με τον πρωθυπουργό του 41% να θαυμάζει τις μουστάρδες και τις μαγιονέζες σαν να είναι στο Μουσείο της Ακρόπολης!

Οπωσδήποτε «ανθρώπινο παράγοντα» δεν είδαμε ούτε στις φωτιές που μας κάψανε, ούτε στις πλημμύρες». Εκεί φταίει η κλιματική αλλαγή και ίσως και η «κακιά στιγμή»!

Εννοείται πως δεν υπάρχει λάθος ανθρώπινου παράγοντα στο θέμα των υποκλοπών. Γενικά κάτι μηνύματα ερχόντουσαν στα κινητά από κάτι αγνώστους και εν πάση περιπτώσει ίσως ήταν  κάτι απρόσωπα ανθρωπάκια, τόσο απρόσωπα όσο τα spam που παίρνουμε από μακριές χώρες ότι μακρινός συγγενής μας μάς άφησε τεράστια περιουσία…

Γενικά με τους νεοφιλελεύθερους και τους υποτιθέμενους τεχνοκράτες υπάρχει ένα πρόβλημα στις προσωπικές ευθύνες. Κρύβονται πίσω από τη σκιά τους…

Αρκεί να κλέψουν τους πολλούς και το ταμείο…

Δεν μπορείτε να πείτε, ο κόσμος έχει πάει μπροστά.

Θυμηθείτε τις σφαίρες που έφευγαν από τα όπλα των αστυνομικών , εξοστρακίζονταν και σκότωναν…  κατά λάθος!

Ε, τώρα το κουκούλωμα έχει εκσυγχρονιστεί…

Αν έχεις δώσει και το σκασμό στην προπαγάνδα, τότε μάλλον θα γυρίσει και ο εξωγήινος του Υμηττού…

Διαβάστε επίσης

Στα €763 δισ. το συνολικό χρέος της Ελλάδας

Απόφαση «χαστούκι» για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και την ΕΔΕ «φιάσκο» για την τραγωδία της Νέας Φιλαδέλφειας

Έτσι κλείνουν οι χούλιγκαν τα ραντεβού θανάτου κάτω από τη μύτη της ΕΛΑΣ – Συγκλονιστικά βίντεο από του Ρέντη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter