Ο Κυριάκος το τερμάτισε – Τζάμπα τα μεταπτυχιακά ή ψαρεύει στους κόλπους αγράμματων ακροδεξιών; (Photo)

Ο Κυριάκος το τερμάτισε – Τζάμπα τα μεταπτυχιακά ή ψαρεύει στους κόλπους αγράμματων ακροδεξιών; (Photo)

Μπορεί να έκανε μια προσπάθεια να μαζέψει τα όσα είπε στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση  στη Βουλή για τα περί “nationality”, χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άντεξε όμως για πολύ και ο πειρασμός του ακροδεξιού ακροατηρίου τον παρέσυρε σε νέα γκάφα. 

Από την ώρα που κυκλοφόρησε το παρακάτω “τιτίβισμα” στο Twitter το διαδίκτυο σπάει πλάκα με το “καλύτερο βιογραφικό της χώρας” όπως είχε αυτοαποκληθεί ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναρωτιέται: Πείτε μου μία χώρα στον κόσμο που το σύνολο των κατοίκων της έχει άλλη εθνότητα και άλλη ιθαγένεια.

Και φυσικά οι απαντήσεις είναι πολλές: Oι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ιθαγένεια Βρετανική (British) και εθνότητα Άγγλος, Ουαλός, Σκωτσέζος και (βόρειο)Ιρλανδός.

Άλλα παραδείγματα είναι: Κύπρος, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία και δεκάδες άλλες.

Φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου κάνουν τρελή πλάκα με αναφορές που δύσκολα μεταφέροντα για ευνόητους λόγους. 

Εκείνο που δεν έχει πλάκα όμως είναι η εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μια ρητορική ακροδεξιά, ακραίου εθνικισμού και ενός λαϊκισμού που φυσικά όσο πιο πολλά κόμματα “δεξιότερα” της ΝΔ δημιουργούνται τόσο η ανάηγκη του Κυριάκου γίνεται πιο αδηφάγα. 

Προφανώς δεν έχει νόημα να μιλήσει κανείς για ψύχραιμες φωνές στο περιβάλλον του ανθρώπου που έχει επιλέξει τον Άδωνη για αντιπρόεδρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter