Ο κύβος ερρίφθη στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κύβος ερρίφθη στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας

Δεν το κουνάει από την Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες ημέρες στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι έρχονται εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Και όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν «αν δεν είναι θέμα ωρών είναι θέμα ημερών». 

Είναι ενδεικτικό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να συμμετάσχει στην αυριανή καθιερωμένη σύνοδο του PES, των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, την οποία αρνήθηκε ευγενικά λόγω «ανειλημμένων υποχρεώσεων τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα», (κρατήστε το αυτό γιατί θα επανέρθουμε στο PES). 

Και το εύλογο ερώτημα ποιος μπορεί να είναι αυτές οι υποχρεώσεις η απάντηση είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής με αίτημα τη διεξαγωγή ακόμη και μέσα στον Ιούλιο (υπάρχει και μικρό ενδεχόμενο για Σεπτέμβριο) Διαρκούς Συνεδρίου (με τη σύνθεση δηλαδή του προηγούμενο Συνεδρίου το 2022) με πρόκριμα την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο αν αυτή η επανίδρυση όπως την έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του κόμματος αφορά σε όνομα, σύμβολα, καταστατικό ή αλλαγές όπως το αίτημα για ένταξη στην ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών μένει να το δούμε. Αλλά στην παρούσα φάση κανείς δεν πρέπει να αποκλείει τίποτε.

Διαβάστε επίσης: Στον ΣΥΡΙΖΑ μαδούν τη μαργαρίτα της εκλογικής ήττας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter