Στον ΣΥΡΙΖΑ μαδούν τη μαργαρίτα της εκλογικής ήττας

Στον ΣΥΡΙΖΑ μαδούν τη μαργαρίτα της εκλογικής ήττας

Ο Φρανσουά Μιτεράν έλεγε πως «Όταν πρέπει να κάνει κανείς κάτι, ο πιο κατάλληλος χρόνος είναι πάντα τώρα»!

Στην Κουμουνδούρου όπου μέλη και στελέχη «καίγονται» για μια είδηση της επόμενης μέρας (της εκλογικής ήττας) τηρούν σιγή ιχθύος.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πάει ακόμη στα γραφεία, συνομιλεί με ανθρώπους εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ (λένε οι πληροφορίες και είναι αληθινές) αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του ούτε φυσικά υπάρχει ένα επικοινωνιακό κέντρο (παλιά μου τέχνη κόσκινο) να διαχειριστεί και να «αμπαλάρει» αυτό το κρίσιμο μεσοδιάστημα. Τηλέφωνα έκλεισαν ή δεν σηκώνονται κι όταν σηκώνονται αρκούνται σε ένα «ναι» ή ένα «όχι» ή ένα «δεν γνωρίζω».

Το αποτέλεσμα είναι να «πέφτουν» στον δημόσιο διάλογο διάφορες δηλώσεις (θα αυξάνονται όσο η αφωνία συνεχίζεται έτσι γίνεται πάντα) κι εκεί που πρέπει να ανέβεις ένα βουνό θα χρειαστεί να ανέβεις το Έβερεστ.

Μαθαίνω ότι υπάρχει σκέψη να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία χωρίς να χρειαστεί συνεδρίαση του εκτελεστικού Γραφείου (ανθυπολεπτομέρεια αλλά τι να κάνουμε…).

Κάποιοι ζητούν η ΠΓ να συνεδριάσει «εδώ και τώρα» και δεν διανοούνται αυτό να μην γίνει μέχρι το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Αυτά επί του παρόντος και θα επανέλθουμε σύντομα.

Διαβάστε επίσης

Πάμε να ξαναπροσδιορίσουμε την ήττα…

«Τρέχει» τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter