Ο Λεβέντης μας κρατά σε αγωνία – Θα κρατήσει το λόγο του; (Video)

Ο Λεβέντης μας κρατά σε αγωνία – Θα κρατήσει το λόγο του; (Video)

«Τη Δευτέρα από τη Θεσσαλονίκη θα ανοίξει τα χαρτιά του» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχετικά με την πρόθεσή του ή όχι να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα, αναφέρουν στενοί του συνεργάτες, ο ίδιος ωστόσο βγάζει τρελούς τους δημοσιογράφους! 

«Εγώ δεν δραπετεύω, είμαι εδώ για να πιέζω» είπε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το μεσημέρι της Παρασκευής, τους οποίους έβγαλε τρελούς το πρωί στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως «είναι ανοησίες» τα όσα μετέδιδαν χθες. Ασχέτως, βέβαια, αν όντως ο ίδιος έκανε λόγο για «ειλημμένη απόφαση» γιατί είναι «σκυλοντόγκ».

Συνεργάτες του κυρίου Λεβέντη πάντως δηλώνουν πως «θα εκτιμήσει όλα τα δεδομένα και θα λάβει τις τελικές του αποφάσεις, έχοντας πλήρη εικόνα για την έκβαση του νόμου περί αλλαγής ταυτότητας φύλου και αφού διαβουλευτεί με στελέχη, βουλευτές και φίλους της Ένωσης Κεντρώων».

Όπως φαίνεται ωστόσο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων που είχε απειλήσει με παραίτηση από την βουλευτική του έδρα, αν υπέγραφε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας το νόμο για την ταυτότητα φύλου, μάλλον έχει ήδη αναθεωρήσει τις αρχικές του θέσεις.

Ο ίδιος τώρα λέει πως προέχει η αλλαγή του συγκεκριμένου νόμου και όχι η «προσωπική του απόφαση».

Ο κ. Λεβέντης –σύμφωνα με συνεργάτες του που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ – κάνει αναφορά στην Εκκλησία κατηγορώντας την κυβέρνηση και ορισμένα κόμματα πως «υπερψήφισαν τον συγκεκριμένο νόμο, δημιουργώντας νέα, μεγάλα προβλήματα στην κοινωνία και αγνοώντας, παντελώς, την επίσημη εκκλησία της Ελλάδος».

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Λεβέντης θα παραμείνει…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter