Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Σον Πεν μαζί στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Σον Πεν μαζί στη νέα ταινία του Πολ Τόμας Άντερσον

Μπορεί να μην έχει μαθευτεί ακόμα ο τίτλος της νέας ταινίας του Πολ Τόμας Άντερσον αλλά έχει διαρρεύσει ότι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Σον Πεν.

Η παραγωγή της ταινίας, την οποία θα αναλάβει η Warner Bros. θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στην Καλιφόρνια, την πολιτεία όπου έχουν εκτυλιχθεί σχεδόν όλες οι ταινίες του Anderson.

Αν και η Warner Bros. προσπάθησε να κρατήσει κρυφό για μήνες και μόνο το γεγονός ότι ήταν παραγωγός της ταινίας, πλέον υπάρχουν διάφορες πληροφορίες για την παραγωγή της με πηγές, σύμφωνα με το Variety, να κάνουν λόγο για προϋπολογισμό που πλησιάζει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Πωλ Τόμας Άντερσον είναι ένας από τους πιο αριστοτεχνικούς σκηνοθέτες και αρκετές φορές υποψήφιος για Όσκαρ με κλασικά έργα όπως το «Phantom Thread» και το «Boogie Nights» στη φιλμογραφία του.

Η Warner Bros. φαίνεται να ελπίζει πως ο Ντι Κάπριο θα βοηθήσει στη δημοτικότητα της ταινίας. Εξάλλου με τον Άντερσον ήταν να συνεργαστούν και στο «Boogie Nights» αλλά ο ηθοποιός προτίμησε να παίξει στον «Τιτανικό» και έτσι τον ρόλο ανέλαβε ο Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Διαβάστε επίσης:

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο κάνει δημόσια έκκληση για την προστασία των φαλαινών

ΝτιΚάπριο: Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα από τον Σκορσέζε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter