Ο Μακρόν, ο σάκος του μποξ και το… μήνυμα

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η Soazig de La Moissonnière, επίσημη φωτογράφος από το 2017 της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Σε αυτήν ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται να προπονείται με έναν σάκο του μποξ, κάτι που αφήνει ανοικτές όλες τις ερμηνείες.

Για τους περισσότερους στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο «Χ» (πρώην Twitter) o Γάλλος πρόεδρος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη ρωσική αρκούδα, τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ιδιαίτερα μετά τις επανειλημμένες πολεμικές κορώνες του. Ο ίδιος μάλιστα θέλει να στείλει και στρατό στην Ουκρανία. 

Διαβάστε σχετικά: Διεθνής ανησυχία: Πληροφορίες ότι η Γαλλία στέλνει στρατό στην Ουκρανία οδηγούν σε παγκόσμιο διπλωματικό «πυρετό»

«Αν ήμασταν κακές γλώσσες, θα κάναμε έναν παραλληλισμό με την αρρενωπή σειρά του #Putin στην ιππασία, ή ως παίκτης του χόκεϊ… Ανησυχητικό… #Macron #Ουκρανία», σχολιάζει μάλιστα κάποιος.

Αναμφισβήτητα η φωτογράφος έχει κάνει καλή δουλειά, ωστόσο η στάση του Μακρόν στον σάκο μόνο σε… πυγμάχο δεν παραπέμπει.

Κυκλοφορεί μάλιστα και ένα σχέδιο όπου ο Μακρόν λέει «Δεν φοβάμαι τίποτα» και μια άλλη φωνή να συμπληρώνει «ούτε καν το γελοίο»!

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που  ο σάκος του μποξ εμπνέει τον Εμανουέλ Μακρόν, το σχόλιο των «ειδικών» είναι πως «θα φάει τα μούτρα του».

Το πιθανότερο δυστυχώς είναι να τα φάει από τη Λεπέν…