O Μαρκόπουλος ξέχασε το απόρρητο και… έφριξε

O Μαρκόπουλος ξέχασε το απόρρητο και… έφριξε

«Με όσα ακούσαμε από τον κ. Ρουμπάτη, φρίξαμε…» δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής το μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος απ΄ ό,τι φαίνεται ξέχασε πως υπερασπίζεται την επίκληση απορρήτου απ΄ όσους μάρτυρες μπορούν να «κάψουν» τον πρωθυπουργό για τις υποκλοπές του επιτελικού παρακράτους.

«Τηρώντας πλήρως τη διαδικασία του απορρήτου σε ό,τι αφορά την υπόθεση των επισυνδέσεων από την ΕΥΠ, αυτό το οποίο μπορούμε σήμερα να δηλώσουμε, με όσα ακούσαμε από τον κ. Ρουμπάτη, τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι πραγματικά φρίξαμε» είπε και κατέληξε λέγοντας πως «κάποιοι από σήμερα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η υπόθεση έχει πάρει μια εντελώς διαφορετική τροπή».

Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτημα διεύρυνσης του πεδίου ελέγχου της Εξεταστικής προκειμένου να επισφραγιστεί η προσπάθεια συγκάλυψης των υποκλοπών Μητσοτάκη, όμως, «γαλάζιες» κοινοβουλευτικές πηγές πρόσφατα διαβεβαίωναν για την πρόθεση να «τρέξουν» με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες της Επιτροπής. 

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter