Ο μεγάλος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, στο σημείο που μιλάει για τον Τσίπρα (Ηχητικό)

Ο μεγάλος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, στο σημείο που μιλάει για τον Τσίπρα (Ηχητικό)

Επειδή υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα και δηλώσεις για το τι είπε ο μεγάλος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς στη συνέντευξή του στο Documento που κυκλοφόρησε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, το documentonews.gr παραθέτει το σχετικό ηχητικό απόσπασμα με τα ακριβή λεγόμενα του μεγάλου σκηνοθέτη.

Δείτε επίσης: Κώστας Γαβράς: «Η μόνη ελπίδα για να αλλάξουν τα πράγματα είναι να ξαναβγεί ο Τσίπρας»

Στην ερώτηση: «Να σας ρωτήσω να μου κάνετε έτσι μία μικρή κριτική για τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ξαναβγεί; Ένα σχόλιο θα ήθελα».

Η απάντηση του Κώστα Γαβρά ήταν: «Το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω, σήμερα η μόνη λύση στην Ελλάδα για να αλλάξουν ίσως τα πράγματα και λοιπόν είναι ο Τσίπρας. Δεν έχετε άλλον. Έχετε κάποιον άλλον; Βλέπετε κάποιον άλλον; Δεν βλέπω κανέναν άλλον».

Ακούστε τα ακριβή λόγια του μεγάλου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά:

Ακολουθεί η δήλωση του δημοσιογράφου του Documento, Αντώνη Μποσκοΐτη:

«Με όλο μου το σεβασμό στον κύριο Κώστα Γαβρά, όπως και με όλο μου το σεβασμό στους κυρίους Βαρουφάκη και Τσίπρα, μαθαίνω ότι ο κ. Γαβράς ένιωσε την ανάγκη να κάνει διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με τη συνέντευξη που μου παραχώρησε στα Χανιά για την εφημερίδα Documento και για το free press FAQ. Καλώς έπραξε αν θεωρεί πως ενδεχομένως δεν τα είπε όπως θα ήθελε. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να τον παρερμήνευσα. Για του λόγου το αληθές, λοιπόν, παραθέτω το ηχητικό απόσπασμα από την, προ ημερών, δημόσια συζήτηση μας. Άλλωστε παρεμφερείς δηλώσεις ο κ. Γαβράς έκανε και στη συνάδελφό Αλεξάνδρα Χρηστακάκη για το ραδιόφωνο που δημοσιεύθηκαν στην ΑΥΓΗ της περασμένης Κυριακής. Αντώνης Μποσκοΐτης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter