Ο «μερακλής» Kρητικός δάσκαλος με τα στρατιωτικά παραγγέλματα – Διέταξε ακόμα και μαθητή με αναπηρικό καροτσάκι! (Photos)

Ο «μερακλής» Kρητικός δάσκαλος με τα στρατιωτικά παραγγέλματα – Διέταξε ακόμα και μαθητή με αναπηρικό καροτσάκι! (Photos)

Ο Κρητικός δάσκαλος της γυμναστικής Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης από τα Μάλια είχε την… τιμητική του σήμερα καθώς θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν μητέρα μαθήτριάς του ανάρτησε βίντεο από εκδρομή του σχολείου του από την Κρήτη στην Αθήνα κατά την επίσκεψή τους στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Όποιος ακούσει το σχετικό βίντεο, θα καταλάβει ότι ο εν λόγω δάσκαλος πιο πολύ θυμίζει στρατιωτικό που διατάζει φαντάρους, παρά εκπαιδευτικό που έχει δίπλα του μικρά παιδιά σε μια υποτίθεται εκπαιδευτική επίσκεψη σε ένα ιστορικό μνημείο. 

Μπορεί να θεωρείται και ως η ψυχή του Μαλιώτικου καρναβαλιού, όπως γράφεται στα social media, ωστόσο εδώ δεν πρόκειται για μια απλώς κακόγουστη… μεταμφίεση, αλλά για ένα μιλιταριστικό, εθνικιστικό παραλήρημα με θύματα μικρούς μαθητές. Μάλιστα ακόμα και ένας μαθητής σε αναπηρικό καροτσάκι αναγκάζετια να υπακούσει στα παραγγέλματα και στα “εν δυο” και “προσχή”!

Πάντως αν μη τι άλλο, ο εν λόγω δάσκαλος αποδεικνύεται… μερακλής και ακομπλεξάριστος αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα στο fb. 

Πηγή φωτο facebοok

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter