Ο Μητροπολίτης Μόρφου «είδε» προφητεία του κορονοϊού στον… Αστερίξ! (Video)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου «είδε» προφητεία του κορονοϊού στον… Αστερίξ! (Video)

Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο ίδιος που σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα υποστήριζε πως κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος επειδή οι γονείς του έκαναν πρωκτικό σεξ όταν η μητέρα ήταν έγκυος, ξαναχτυπά. 

Αυτή τη φορά αναφέρεται στον κορονοϊό και εκφράζει μία άκρως… επιστημονική άποψη!

Σε ομιλία του λοιπόν, ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στο κοινό, έδειξε ένα τεύχος του Αστερίξ από το 2017, μέσα στο οποίο υπάρχει ο χαρακτήρας του «Κορονοϊού» όπως λέει και καταλήγει πως «αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι» (!).

Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή στη συγκεκριμένη ομιλία η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου, αναφέρει πως στο 37ο τεύχος του Αστερίξ με τίτλο «ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός»… προφητεύεται ο κορονοϊός.

Ο Μητροπολίτης αναφέρεται σε έναν χαρακτήρα του κόμικ, ο οποίος είναι μασκοφόρος και ονομάζετε Coronavirus (δηλαδή Κορονοϊός) και πιθανότατα είχε πάρει το όνομά του από από την εξάπλωση του SARS το 2002.

Ο γενικά… έγκυρος Μητροπολίτης Μόρφου είπε χαρακτηριστικά:

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες, για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα, λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορονοϊούς, και ο πιστός του ο Βακχύλους. Τα ακούτε; Το ’17 παρακαλώ. Μιλά για τον κορονοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορονοϊός… “Κορονοϊούς, Κορονοϊούς”. Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνομωσιολόγοι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter