Ο Μητσοτάκης πάει Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ή «οικογενειακές» σχέσεις;

Ο Μητσοτάκης πάει Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ή «οικογενειακές» σχέσεις;

Είμαστε οι τελευταίοι που θα πούμε πως δεν χρειάζονται οι απευθείας συναντήσεις και οι επίσημες επαφές, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες και υπό την πίεση που βιώνει η χώρα μας, ιδιαίτερα σε σχέση με τον γείτονα άσπονδο φίλο μας.

Την Τρίτη (15/6) πηγαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ισραήλ για επίσημες επαφές υπό συνθήκες αρκετά δύσκολες.

Σήμερα ωστόσο μάθαμε πως ο υιός του πρωθυπουργού αναχώρησε για το Ισραήλ με C-27. Συγκεκριμένα απογειώθηκε από την Ελευσίνα στις 8 το πρωί με τη συνοδεία ενός αστυνομικού ενώ στο Ισραήλ τον υποδέχθηκε ο Έλληνας πρέσβης.

Αναφέρεται μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίσημη επίσκεψή του θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως στη συνάντησή τους με τον πρόεδρο του Ισραήλ παρουσία και του πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου θα παρευρίσκονται τόσο η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού όσο και ο γιος του. 

Αναρωτιόμαστε αν είναι σύμπτωση, ή αν απλά μεταβαίνει «οικογενειακά». Θυμόμαστε πως και ο Μπένιαμιν Νετανιάχου είχε έρθει με τον γιο και τη σύζυγό του και εννοείται πως ως φιλόξενοι, τον καλωσορίσαμε. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξάλλου είχε τότε παρουσιαστεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο με το γιο του.

Αλλά δεν γίνεται να μην αναρωτηθείς πως άλλο είναι η επίσημη επίσκεψη και άλλο οι οικογενειακές δημόσιες σχέσεις.

Εξάλλου δεν ξεχνάμε πως έχει μια έφεση στο πέρα-δόθε του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, όπως συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες (Σεπτέμβριος 2019) αλλά πόσο φώναζαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στο Παρίσι (Ιανουάριος 2017) για κρατικά όπως αποδείχθηκε θέματα…

Πάντως, αν ισχύει, προτίμησε να στείλει νωρίτερα την οικογένεια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter