Ο Μητσοτάκης «πουλάει» εικόνα με ληγμένο περιεχόμενο (Photos)

Ο Μητσοτάκης «πουλάει» εικόνα με ληγμένο περιεχόμενο (Photos)

Ό,τι θέλει κανείς, πουλάει στην εποχή της εικόνας. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν έχει τίποτα να πει και προβάλει… lifestyle! 

Μπορεί να τον ψάχνουμε συχνά και να μην τον βρίσκουμε, να μας αφήνει για μέρες στις τουριστικές του αναζητήσεις, να προβληματιζόμαστε για το τι θέλει να πει και να κάνει, αλλά ένα στιλ το πουλάει και ο ίδιος και η σύζυγος του.

Από το αμπέχονο της Μαρέβας στην έκθεση Μπεχράκη, που πέρασαν οι πρόσφυγες και δεν τους άγγιξαν, έως το χαλαρό χωρίς σακάκι του υπουργικού συμβουλίου και όχι μόνον.

Αφού λοιπόν στους εκσυγχρονισμούς δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν, όπως ούτε στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την πρόοδο στην κοινωνία και άλλα πολλά, πουλάνε εικόνα…

Και βέβαια λόγω κορονοϊού ο Κυριάκος προσέχει. Χαμογελαστός (έως και να σκάσει στα γέλια) χαιρετά με «bro fist» (ή fist bump όπως επίσης χαρακτηρίζουν την εν λόγω κίνηση στις ΗΠΑ) τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Andrew McDowell στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και κανείς βέβαια δεν είπε να μην προσέχει.

Καλό θα ήταν όμως μπροστά στον σκοταδισμό του «εκκλησιαστικού –θεοκρατικού» καθεστώτος της παρέας του με Μενδώνη, Παναγιωταρέα, Κεραμέως και πάει λέγοντας, να πει και κάτι για να προστατέψει τους πιστούς…

Ας πει κάποιος να αποφεύγουν τις συναθροίσεις, τις Εκκλησίες, τη θεία κοινωνία…

Ας προστατέψουν τους πολίτες και να μην κοιτάνε μόνον τις ψήφους των θρησκευόμενων και την εύνοια της Εκκλησίας.

Γιατί με… bro fist εκσυχρονισμένοι δεν γίνονται.

Ενδεχομένως μόνον «influencers»…

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Αξιωματούχος Υγείας λέει στον κόσμο να μην αγγίζει το στόμα του – Μετά βάζει το δάχτυλο στο στόμα (Video)



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter