Ο Μητσοτάκης σε λίγο θα πιστεύει ακόμα... κι αυτά που λέει!

Γύρισε που λέτε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το εξωτερικό, όπως ο ίδιος λέει, και του ήρθε μια αναπάντεχη βλέποντας τον πρωθυπουργό να δίνει συνέντευξη στον Alpha.

Και όπως λέει εκφράζοντας όλους τους Έλληνες, γιατί είναι γέννημα-θρέμμα του λαού (εννοείται) και μιλάει εκ μέρους όλων, αισθάνθηκε «θυμό και αγανάκτηση».

Όχι γιατί έχει ζητήσει εκλογές εδώ και χρόνια και ο Τσίπρας δεν του ‘κανε τι χάρη…

Ούτε γιατί έμαθα για σκάνδαλα και λαμογιές και του’ρθε μια σκοτοδίνη!

Τα αισθάνθηκε αυτά για τον «κυνισμό και την αλαζονεία» του πρωθυπουργού… που «τίποτα δεν διδάχθηκε από την κρίση».

Ο ίδιος βέβαια ο αυτοδημιούργητος Κυριάκος Μητσοτάκης, περνώντας χρόνια εξορία και ξεριζωμένος, που τόσες φορές έψαξε στην κρίση στο πορτοφόλι του μερικές «δεκάρες» για να αγοράσει ένα κουλούρι ή ένα εισιτήριο, μπορεί να μιλάει μέσα από τις εμπειρίες και τις αναποδιές της ζωής.

Εκεί, όταν ο Τσίπρας είπε για προσλήψεις στο δημόσιο, του ‘ρθε το δεύτερο σοκ: Την ώρα που ο ίδιος θέλει τη συρρίκνωση της συρρίκνωσης σε όλους τους «κρατικούς» φορείς, να μην βρίσκουν σχολεία και νοσοκομεία οι άνθρωποι για να τρέχουν στην «ιδιωτική πρωτοβουλία» (δουλειές με φούντες) ο αυθάδης Τσίπρας θέλει να του πάρει το ψωμί από το στόμα!

Ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλο του χτυπημένου από τη ζωή και τα βάσανα προέδρου της ΝΔ.

Πάλι ο Τσίπρας θα γονατίσει τους πολίτες σε φόρους και εισφορές…

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο αλλά καλύτερο κράτος», ανέκραξε και τον κοίταξαν όλοι γύρω του στο αεροδρόμιο.

«Το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο Δημόσιο», είπε ο νεοδημοκράτης απομακρύνοντας τις σκέψεις πως το κόμμα του πετσόκοψε καμιά δεκαριά φορές μισθούς και συντάξεις και έσυρε στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο…

Ένα δεύτερο δάκρυ κύλισε όταν σκέφτηκε τους νέους που έφυγαν κατά δεκάδες χιλιάδες στην αλλοδαπή, θύματα των μνημονίων…

Και να σκεφτείς πως γύριζε χαρούμενος έχοντας υπερψηφίσει τον δικό του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τον φίλο του και συνοδοιπόρο στις... νεοφιλελεύθερες ιδέες του. Τον Βέμπερ!

«Για μια καλύτερη Ελλάδα» φώναξε στο τέλος κυνηγώντας μες στο μυαλό του τα φαντάσματα της Siemens, της Novartis, των φαρμάκων, του ΚΕΕΚΛΠΝΟ.

Το χειρότερο δεν είναι πως τα λέει. Το χειρότερο θα ήταν αν τα πιστεύει κιόλας…

Αλλά θα μου πείτε, κάθε πετυχημένος ηθοποιός, ζει τον ρόλο του..

Υ.Γ. Το πολύ κλάμα το έριξε όταν διάβασε την τηλεθέαση της συνέντευξης αλλά αυτό δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα…

Υ.Γ. 2 Το κείμενο είναι βασισμένο σε σημερινή δήλωση του προέδρου της ΝΔ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.