Ο Μίκα Χάκινεν επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Ο Μίκα Χάκινεν επιστρέφει στην αγωνιστική δράση

Ο «ιπτάμενος Φινλανδός», ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής F1 το 1998 και το 1999, θα μετάσχει τον Αύγουστο στον αγώνα αντοχής των 10 ωρών της Σουζούκα με μια McLaren 720S GT3.

Μαζί του θα είναι ο δύο φορές πρωταθλητής Super Formula, Χιροάκι Ισιούρα και ο Κατσουάκι Κουμπότα, που μετέχει στην ιαπωνική Formula 3. Οι τρεις τους θα μοιραστούν τα καθήκοντά τους πίσω από το τιμόνι της νέας 720S GT3, στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Intercontinental GT Challenge Powered by Pirelli στις 23-25 Αυγούστου.

Ο Χάκινεν αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1 το 1998 και το 1999, εξασφαλίζοντας και τους δύο τίτλους με νίκες στην πίστα της Σουζούκα. Μάλιστα, οδήγησε ξανά την MP4/13 πέρυσι, τιμώντας έτσι τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του.

Αναφορικά με την 720S GT3, φέτος αποτελεί τη χρονιά του ντεμπούτου της στους αγώνες. Διάφορες ιδιωτικές ομάδες την έχουν προμηθευτεί, με τις πρώτες επιτυχίες, μάλιστα, να μην λείπουν, καθώς κατάφερε να κερδίσει τόσο την pole position όσο και τη νίκη, στον αγώνα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Πηγή: McLaren

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter