Ο Μητροπολίτης Δωδώνης εξαγρίωσε μέχρι και την Κεραμέως – «Αδιανόητη και καταδικαστέα δήλωση»

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης εξαγρίωσε μέχρι και την Κεραμέως – «Αδιανόητη και καταδικαστέα δήλωση»

Οι σκοταδιστικές και εξοργιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης κατά των αμβλώσεων και του δικαιώματος αυτοδιάθεσης του σώματος των γυναικών, έφεραν «οργή» ακόμη και στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Διαβάστε επίσης: Ντροπιαστικές δηλώσεις από τον Μητροπολίτη Δωδώνης: «Μια γυναίκα δεν βιάζεται αν δεν το θέλει, δεν μένει έγκυος από βιασμό»

Η Νίκη Κεραμέως καταδίκασε τη δήλωση του Μητροπολίτη στον ΣΚΑΪ, την οποία χαρακτήρισε «αδιανόητη και καταδικαστέα», σημειώνοντας ότι «προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία.

«Αδιανόητη και καταδικαστέα η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία και δεν συνάδει με τη στάση της Εκκλησίας που εμπράκτως στηρίζει γυναίκες θύματα κακοποίησης και βιασμού», ανέφερε στο tweet της η υπουργός Παιδείας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Νίκη Κεραμέως δεν είχε τοποθετηθεί μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας η οποία προέβλεπε τη διεξαγωγή κηρυγμάτων σε όλες τις εκκλησίες σχετικά με «τη προστασία της ανθρώπινης ζωής και αποφυγής των αμβλώσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter